Стилът на… Крисел Лим

Потопете се в света на една от най-шикозните дами в интернет пространството

Ина Иванова 27 July 2017

Крисел Лим e световноизвестна блогърка, родом от Южна Корея, която има блог и канал в YouTube. Тя обича да говори за лайфстайл, но най-голямата й страст са модата и козметиката.

Стилът й е изтънчен, минималистичен и съвременен. Редовно се облича в модерни тоалети, направени от материи като памук, лен, деним, сатен, шифон. Преди е работила като стилист, благодарение на което знае как да експериментира.

Крисел е кралица на полезните съвети. Тя е човекът, който ще ви научи на интересни начини да носите ризата си, на това как да сте облечени в няколко тенденции едновременно, как да се грижите правилно за кожата си, кои са най-добрите продукти за идеалния тен, как да изберете подходящия бански според тялото си. Богатият й опит се дължи и на работата й с най-различни марки. Сред любимите й са Chanel, Dior, Valentino, Armani, Philip Lim, Isabel Marant, Proenza, Reformation, Zara, H&M и други.

Пътува често. Затова и в блога, и в YouTube канала й не липсват полезни съвети, свързани с облеклото и козметиката, които може да ползвате, когато не сте у дома. Но освен вълнение, напускането на дома е и едновременно тежко за Крисел. Причината е в нейното прекрасно семейство – съпругът й Алън и малката им дъщеря Клоуи, с които трудно се разделят. В интернет платформите й не липсват и препоръки за майки в същото положение. Тя споделя какви играчки харесва Клоуи, в какви дрехи я облича, какво е добре да носим със себе си на плажа, когато сме с детето.

Крисел носи нотка екзотично излъчване, която я отличава от масата световни блогъри. Тя е нежна и романтична, но и работи упорито. Несъмнено това е и тайната на успеха й. Започнала компанията си Chriselle INC. напълно сама, днес тя разполага с доверен екип и офис, вдъхновява хиляди жени по света и е на път да влезе и във вашето съзнание като стилна и успешна дама!

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР