Сватбени вълнения

Цяла Великобритания е в треска покрай сватбата на Кейт Мидълтън и принц Уилям.

21 February 2011

Цяла Великобритания е в треска покрай сватбата на Кейт Мидълтън и принц Уилям. Всичко, свързано с това топ събитие, е новина. Вече знаем, че дизайнерът на шапки Филип Трейси е назначен за „главен шапкар“ на церемонията. По всяка вероятност Кейт ще смени сватбената рокля и воал с нещо друго в по-късните часове. Трейси щял да прави и шапката за майката на Мидълтън. Изобщо – който и от семейството да поиска топ шапка за събитието, ще я получи от топ дизайнера. Междувременно Вивиан Уестууд категорично заяви, че тя няма да е дизайнер на сватбената рокля. Там мистерията продължава.
Освен от кралската сватба, на Острова се вълнуват и от бъдещото бракосъчетание на Кейт Мос и музиканта Джейми Хинс. Супермоделът трескаво търси място са сватбата, избира храната, музиката, а сега стана ясно, че се е нагърбила и с още една задача. Сама щяла да прави дизайна на сватбената си рокля. И то при положение, че може да има всеки, ама абсолютно всеки дизайнер, който да свърши тази работа.
И ако вече започва да ви омръзва от цялата тази сватбена суматоха, то предприемчиви търговци във Великобритания пуснаха хартиени торбички за повръщане с надпис „Кралската сватба“. Честно. Продават се по три паунда.
ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР