Топ 5

На най-странните бюти хрумки

Свобoда Сидерова 10 February 2011

На най-странните бюти хрумки


диамантен стандарт
През октомври 2010 г. Адриана Лима бе най-пазената жена в Манхатън по време на демонстрацията на скъпоценния сутиен Bombshell Fantasy на Victoria’s Secret. Уникалното bra-бижу с бели диаманти, топази и сапфири с общо тегло 142 карата има достойна конкуренция. 97-те хиляди евро за златния лак за нокти Gold Rush Couture Models Own бледнеят пред 2-та милиона долара за аксесоара от женския гардероб, но това не прави маникюрния шедьовър по-малко must have. Работата не е в златните частици, те са обикновени, а в обсипаната с 1118 диаманта капачка, дело на бижутерска къща Frost of London. 












макияж по здрач или новолуние 

Защо не, още повече че вампирската сага „Здрач“ обра 11 от наградите Teen Choice Awards. С макияжа на Twilight Beauty може да кандидатствате за най-добра екранна целувка. Класиралите се на първо място Робърт Патинсън и Кристен Стюарт не се броят. Гамата Volturi Twilight е за тийнейджърки, а Luna Twilight - за по-зрели безсмъртни красавици. Имената на продуктите - First Light Body Glow, Mortal Glow Blushing Creme са в тон със силите на мрака.



очила? Може само ако са парфюмирани
Хубаво е, когато на любимия аромат ухаят не само кремът за тяло и пяната за вана, но и... дръжките на очилата. Идеята хрумва на Les Opticiens Atol. Колекцията AK Senteurs е разработена в сътрудничество с Адриана Карембьо. На 4-те цвята на очилата съответстват също 4 благоуханни комбинации: цветни, манго и цитруси, шоколад и ванилия и подправки и сладки нотки.


тузарят Chanel N5

Да не мислите, че само Кари Брадшоу се увлича по Тузаря. Фенките на Chanel  също припадат по биг боса на парфюмите - суперфлакона Les Grands Pure Parfum, пълен с 900 мл на вечния аромат Chanel №5. „Гигантът“ струва 3 хиляди евро за разлика от версията little big на флакона Les Grands, която излиза само 800.










бейзболка с опашка

Сигурно завиждате на колежките по джогинг как мятат хваната на конска опашка коса. Е, сега вече и вие, независимо от късата коса или тънката грива, може да се похвалите с модна прическа. Достатъчно е само да си сложите бейзболката с екстеншъни Ponytail (в превод конска опашка) на компанията Kohl’s. Единственият проблем е какво става, след като я свалите.  



 
ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР