Снимки от приказната сватба на Мили Боби Браун и Джейк Бонджоуви

eva.bg 03 October 2024

Снимка: instagram

Личният живот на актрисата Мили Боби Браун, която винаги ще свързваме със сериала „Stranger Things“, прилича на истинска приказка.

Тя срещна любовта на живота си преди четири години – един от синовете на рокаджията Джон Бон Джоуви. Джейк е не просто много красиво момче с известен баща, а се оказа романтичен, влюбен до уши и истински партньор в живота с всички хубави и лоши страни на ежедневието.

Четири години по-късно тези млади влюбени – тя е на 20 години, а той е на 22, вече могат да се нарекат съпруг и съпруга.

Сватбата бе истинска мечта за всяка двойка и особено булка. Церемонията бе в Тоскана, Италия. Приказната обстановка на Villa Cetinale бе естествен декор на тази романтична и приказна сватба.

И въпреки че церемонита бе преди няколко месеца, чак сега двамата съпрузи споделиха снимки от събитието, които може да разгледате в галерията ни.

Двамата са си казали „да“ на церемония на открито, под арка от бели цветя и в присъствието на близки приятели и членовете на семействата им.

Доколкото се вижда от кадрите, Мили е сменили поне две сватбени рокли, а сред споделените кадри е и гордият татко Джон Бон Джоуви.

Вижте ги.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР