Мили Боби Браун и Джейк Бонджоуви - когато любовта е сладка

eva.bg 07 August 2023

Снимка: getty images/guliver

Мили Боби Браун, британската актриса, която стана известна с ролята си на Eleven в хитовия сериал на Netflix „Stranger Things“, е в светлините на прожекторите, откакто е на 12.

Връзката й с Джейк Бонджоуви, син на любимия ни Джон Бон Джоуви, я направи дори още по-интересна за медиите.

Двамата са сгодени от месец април тази година.

Въпреки крехката си възраст (Мили е на 19, Джейк е на 20) те са пример за любовта такава, каквато трябва да бъде. Сладка, чиста, изживявана във всеки един момент.

Как започна всичко? Точните подробности около първата среща на Мили Боби Браун и Джейк Бонджоуви не са известни. Смята се обаче, че те може би са се запознали чрез общи познати или на събитие. И най-вероятно първоначално са били просто приятели.

Слухове за връзката им се появиха през ноември 2020 г., когато Мили и Джейк бяха забелязани заедно в Ню Йорк.

Снимките, направени им от папараци, предизвикаха спекулации, че те може да са романтично обвързани. Така или иначе тогава никой от тях не потвърди, нито отрече слуховете.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Millie Bobby Brown (@milliebobbybrown)

През януари 2021 г. Мили и Джейк бяха видени на романтична среща в Ню Йорк. Те бяха заснети да се държат за ръце и да се разхождат из улиците на Манхатън. След това вече не криеха любовта си един към друг и в социалните медии.

През февруари Мили Боби Браун публикува поредица от очарователни снимки в Instagram, на които тя и Джейк се гушкат, с текст „твоя“ и сърчица. Джейк също публикува тяхна обща снимка в своя Instagram с текст „BFFs“ (най-добри приятели завинаги).

През март Джейк публикува снимка, на която целува Мили по бузата, с текст „Честит рожден ден, красавице“. По-късно същия месец Мили сподели снимка на нея и Джейк, хванати за ръце.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by @jakebongiovi

Публикациите им в социалните медии не само показваха любовта им един към друг, но и общите им интереси и приключения. Походи, музеи, вечери с рисуване у дома. Феновете обичаха да ги виждат толкова щастливи заедно и изразяваха искрената си подкрепа.

В допълнение към публикациите им в социалните медии, Мили и Джейк бяха засичани и на публични места. Те присъстваха на баскетболен мач в Ню Йорк през март, където бяха забелязани да се целуват и гушкат. По-късно същия месец те бяха видени да се държат за ръце, докато пазаруват в Сохо. Те също присъстваха заедно на рожден ден на приятел, където позираха за снимки.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Millie Bobby Brown (@milliebobbybrown)

През март 2021 г. Мили и Джейк издигнаха връзката си на следващото ниво, като всеки се запозна със семейството на другия. Мили беше видяна с майката на Джейк, Доротея Бонджоуви, в ресторант в Ню Йорк. По-късно Джейк беше със семейството на Мили в Англия, където заедно отпразнуваха нейния 18-и рожден ден.

Мили и Джейк отпразнуваха няколко важни събития заедно, включително Свети Валентин и Коледа. Те също присъстваха заедно на сватба, където изглеждаха лудо влюбени един в друг.

През април тази година Мили Боби Браун и Джейк Бонджоуви обявиха годежа си в социалните медии. Мили сподели снимка с Джейк, на която се вижда годежният й пръстен с диамант. Тя написа: „Обичам те вече три лета, скъпи, искам ги всичките“.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Millie Bobby Brown (@milliebobbybrown)

През юни двойката отпразнува годежа си. На снимката в социалните медии позират на фона на бели балони и надпис „Mr. & Mrs Bongiovi“.

Хронологията на връзката на Мили Боби Браун и Джейк Бонджоуви е свидетелство за тяхната любов един към друг. От първата си публична поява до годежа, а и след това, те показват на света как изглежда онази любов, за която всеки мечтае.

Пожелаваме им цялото щастие на света!

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Millie Bobby Brown (@milliebobbybrown)

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР