Рокля за модели и кралици

И кой друг да я създаде, ако не Виктория Бекъм?

eva.bg 24 September 2024

Снимка: instagram

Тази рокля с марката Victoria Beckham е абсолютен хит сред знаменитости и кралски особи.

Защо? Ще се опитаме да дадем отговор.

Първо: наборът. Това набиране на материята от талията до ханша добавя движение и акцент към един много семпъл силует. Но по-важното е, че прикрива доста. Тоест не е нужно да имате плочки на корема, за да изглеждате като модел в тази рокля.

Второ: силуетът. Силуетът е изчистен, семпъл, но много женствен. Роклята е с миди дължина, което автоматично я прави елегантна и подходяща за почти всеки повод. Кралица Летисия на Испания избра точно тази рокля за посещението си в Бъкингамския дворец.

Трето: ръкавите. Тези ръкави тип лале са топ попадение наистина. Достатъчно дълги са, за да прикрият евентуални недостатъци в тази част на ръцете, и в същото време не тежат на рамото, което прави визията достатъчно лека, непринудена и свежа.

Роузи Хънтингтън-Уайтли, която е модел, актриса и съпруга на Джейсън Стейтъм, получи роклята като подарък лично от Виктория Бекъм, в нежно розово, и я разходи из Париж. 

Роклята бе показана първоначално в зелен цвят от моделите Бела Хадид и Кендъл Дженър.

Предлага се и в други цветове. Самата мисис Бекъм я избра за себе си в класическо черно. Моделът е част от колекцията пролет-лято 2023, но по всичко личи, че ще остане емблема и класика. Според нас това е универсалната рокля, която може да се носи целогодишно. Базовата й цена е 950 паунда.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР