Ах, тези тримата!

Джулиан Мур в Bottega Veneta, Тилда Суинтън в Chanel, а Педро Алмодовар в розов Loewe

eva.bg 03 September 2024

Снимка: getty images/guiliver

Нов ден, нова порция звезди дойдоха във Венеция за едно от най-пищните откъм холивудско присъствие издания на кинофестивала.

След дефилето на имена като Анджелина Джоли, Брад Пит, Джордж Клуни, Кейт Бланшет и Джуд Лоу, дойде ред на трима така чакани и любими артисти.

Джулиан Мур, Тилда Суинтън и Педро Алмодовар пристигнаха във Венеция за представянето на филма си „The Room Next Door“.

И присъствието им на червения килим беше толкова ярко, запомнящо се и емблематично, че няма как да остане неотбелязано, незаснето, некоментирано.

Джулиан Мур бе облечена в златна рокля на Bottega Veneta, Тилда Суинтън в необичаен и така присъщ на натюрела й стайлинг на Chanel, а Педро Алмодовар застана между тях, облечен в много, много розов костюм Loewe със златен детайл на ревера.

Вижте ги в галерията ни.

„The Room Next Door“ е сложната история на майка с доста недостатъци и нейната дъщеря, разделени от огромно недоразумение. В основата на този конфликт Ингрид (Мур), приятелка на майката на Марта (Суинтън), става свидетел на болката и горчивината на всяка от тях. Марта е военен репортер, Ингрид е писателка. Филмът обръща внимание на безграничната жестокост на войните, изследва темите за смъртта и приятелството.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР