Сбогом, Бен!

eva.bg 21 August 2024

Снимка: getty images

Дженифър Лопес подаде молба за развод на 20 август.

Това е датата, на която преди точно две години латино дивата се омъжи за Бен Афлек в имението му в Райсбъро, Джорджия.

Лопес сама е подала документите за развод в съда в Лос Анджелис, като в тях за дата на раздялата е посочена 26 април 2024 г.

Новината идва след все по-нарастващите ежедневни спекулации около състоянието на връзката на двойката. Според близки до тях той така и не свикнал с медийното внимание, което тя търси и обича.

Лопес и Афлек живееха разделени от няколко месеца. Междувременно тя отмени турнето си, за да бъде с децата, семейството и близките си приятели.

През юли двойката пусна за продажба общия си дом в Бевърли Хилс, а Бен си купи ново жилище. По рано, през май, той не беше до Джен, докато тя промотираше новия си филм Atlas, не беше с нея и на Met Gala. Лопес беше сама и на почивка в Италия. Беше без съпруга си и на рождения си ден на 24 юли.

И все пак изглеждаше, че двамата са в сравнително добри отношения и просто са си дали време може би. Джей Ло например присъства на мач на сина на Бен. Беше забелязана и в компанията на дъщеря му по време на разходка в Лос Анджелис. На рождения ден на Афлек на 15 август тя отиде да го поздрави лично в дома му.

Бен Афлек заяви преди няколко дни, че е посветил времето си на подготовката за дъщеря си за колежа. Папараци успяха да заснемат него и бившата му съпруга, актрисата Дженифър Гарнър, с която имат три деца, очевидно прекарвайки си добре заедно.

По информация в чуждите медии Дженифър Лопес просто се е уморила да чака. А и може би последното е преляло чашата.

Е, явно и вторите шансове, 20 години по-късно, невинаги работят и Бенифър е завинаги в миналото.

Припомняме ви тяхната тъжна приказка за една красива любов.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР