Дженифър Лопес на 55 и в 55 визии

eva.bg 24 July 2024

Снимка: instagram/getty images/guiliver

През труден период преминава Дженифър Лопес в момента, но сме сигурни, че това няма да я спре по пътя в търсене на щастието и любовта.

Не се получи и с Бен Афлек, за съжаление двамата вече свалиха халките и започнаха да разпродават и общия си дом, и колекцията от предмети на изкуството. Раздялата е факт, разводът предстои.

Джей Ло обаче многократно е доказвала, че е една силна жена, която знае как да се изправи и да продължи напред. Сигурни сме, че ще го направи и сега, с гордо вдигната глава.

Тази прекрасна жена празнува 55 години и по този повод в галерията ни сме събрали 55 нейни визии от червени килими, инстаграм постове, светски събития, от сватбата й.

„Повтарям си тези неща всеки ден: Аз съм млада на всяка възраст, живея красив живот, изпълнен с приключения, имам прекрасни деца и всички ние сме в перфектно здраве. Когато провеждаш подобни разговори със себе си, главата ти наистина създава един красив човек вътре в теб, а красотата му няма как да не си проличи и отвън. Ако си добър, красив човек отвътре, няма начин лицето ти да не го издава. Превръщаш се в това, което мислиш и правиш“, заяви преди време Дженифър Лопес.

Неувяхваща е красотата й, както е несломим духът й. „Красотата наистина няма срок на годност. Тя се основава на любовта към себе си. Да не си поставяш граници, да бъдеш силна личност, да знаеш стойността си – това е красотата“, казва още тя, а ние сме напълно съгласни с думите й.

„Винаги смятам, че най-доброто предстои. Обожавам идеята, че дори и да правиш същите неща, в бъдеще подхождаш с много повече опит и знание.“

Честит рожден ден на Джей Ло!

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР