Обичам те завинаги

13 August 2024

Знаем за Лурдес Мария, която е същинско копие на майка си.

Но Мадона има и син, който в годините остава леко встрани от светлините на прожекторите. Причините за това, разбира се, са ясни. Разводът на певицата с британския режисьор Гай Ричи и последвалите дела за попечителство, спечелени от Ричи.

Нямаше как да подминем обаче начина, по който поп кралицата отбеляза рождения ден на порасналото си момче, което е талантлив художник.

Мадона сподели трогателен пост в Instagram, с който честити 24-тия рожден ден на сина си Роко Ричи. Постът включва редки снимки от детските и юношеските му години.

„ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, РОКО – дългият и криволичещ път през всичките ти много настроения и превъплъщения беше бурен и пълен с изненади“, написа 65-годишната Мадона в неделя, 11 август. „Но през всичко това – твоето любопитство и артистичната душа бяха спойката, която ни държеше заедно. Благодаря на Бог за Изкуството. Благодаря на Бог за теб. Ние сме били заедно много животи. Благодаря ти, че ме избра отново. Обичам те завинаги.“

Мадона има шест деца. Най-голяма е 27-годишната Лурдес Мария Чиконе Лион (с баща Карлос Леон). След това е Роко Ричи. Другите четири деца са осиновени от Малави, Африка.

След години на хладни и обтегнати отношения Мадона и Роко са по-близки от всякога. Звездата го подкрепя в артистичния му път и в изложбите. Застана до него и когато преди 8 години беше арестуван за притежание на марихуана.

Каквото и да е останало в миналото, днес Роко Ричи се е посветил на изкуството. А във Великобритания критиците го нарекоха „гениално откритие“.

Вижте него и някои от произведенията му в нашата галерия. Между тях е и портрет на Мадона.

 

1 КОМЕНТАР
1
Глупости и общи приказки
14 August 2024, 23:21

Лидрес прилича на баща си!

ТВОЯТ КОМЕНТАР