Стандарт за ценители

Вдишваме дълбоко аромата на треви и кристално чистия въздух, погледът се рее сред замайващите релефи и цветове – Alpine Bell е премиум клас вила в котловината между Пирин, Рила и Родопи

06 August 2024

Вдишваме дълбоко аромата на треви и кристално чистия въздух,  погледът се рее сред замайващите релефи и цветове – Alpine Bell е премиум клас вила в котловината между Пирин, Рила и Родопи.

Модерната архитектура, иновативният дизайн и синергията им с пейзажа и отличните климатични условия предоставят възможност за прекрасно планинско преживяване. 

lpine Bell Villa е разположена в една от най-бързо развиващите се дестинации в България – СПА курорт Баня. Само на няколко минути от вилата се намират ски пистите на Банско, а през по-топлите месеци регионът предлага богатство от възможности за планински преходи, конна езда и съзерцания на природата.

Вилата спечели първо място в категорията „Обществен интериор – Хотели“ в тазгодишния конкурс на „Дибла“. Дизайнерът Мира Михайлова (Migliore Design) създава timeless интериор, едновременно модерен, софистициран, но и напомнящ естествения чар и уют на шалето. Натуралните материали и органичните форми подчертават силната връзка с природата. Alpine Bell Villa разполага с три спални и дневна зона на две нива, акцентирана от непреходния уют на камината.

Разнообразието от здравословни ефекти, осигурявани от бутиковата уелнес зона, е допълнено от солна стая и басейн с гореща минерална вода. А осветлението на външния басейн от фибриотични влакна над светещи звезди по дъното придава невероятна визия на водата и поражда усещането за близост до небето. Комбинацията от дигитални решения от най-висок клас, също иновативна за България, както и виртуалният консиерж, предоставящ бързо и удобно 24/7 актуална информация и услуги, позволяват на гостите да контролират сами комфорта на престоя си.

Или както казват създателите на този оазис: „Създадохме място, което нарекохме „стандарт на живот за ценители“.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР