Майсторски портрети на студийно ниво

На събитие в Париж HONOR представя серията HONOR 200

13 June 2024

Серията HONOR 200 бе представена на забележително събитие в емблематичния Hipódromo de París-Longchamp в Париж.

На премиерата, посетена от над 800 представители на медиите и партньори от цяла Европа, HONOR потвърди, че серията ще бъде достъпна в Европа почти веднага. Българските потребители ще могат да поръчат серията HONOR 200 в периода 13-30 юни, 2024 г.

Централно място в основната презентация заеха подробностите за партньорството със Studio Harcourt, легендарното парижко студио за портретна фотография, което беше представено наскоро от главния изпълнителен директор на HONOR, Джордж Джао. Продуктовият екип на бранда работи в тясно сътрудничество с експертните фотографи на Harcourt, за да анализира хиляди изображения и да разработи съвместно HONOR AI Portrait Engine. По този начин HONOR 200 Pro позволява на потребителите да манипулират светлините и сенките – основата на професионалните студийни портрети, за да заснемат съвършената снимка всеки път.

"Горди сме да предоставим на Европа перфектната комбинация от артистичност и технология със серията HONOR 200, която позволява на всеки да направи професионални студийни портрети с всяко заснемане“, каза Тони Ран, президент на HONOR Europe. „Портретните фотографии със студийно качество досега бяха недостъпни за повечето от нас. Серията HONOR 200 задава нов стандарт в портретната смартфон фотография и буквално слага професионалното студио в джоба ви. Това безпрецедентно постижение в AI технологията не само демонстрира ангажимента на HONOR към иновациите, но също така подчертава нашия непоколебим стремеж към съвършенство в преначертаването на границите на мобилната фотография.”

Друг ключов момент от събитието бе обявяването на още едно значителното сътрудничество с известния портретен фотограф Ранкин, известен със своите емблематични портрети на знаменитости, включително кралица Елизабет II, Дейвид Боуи и Кейт Мос. Допълнителни подробности за това какво включва партньорството ще бъдат обявени през следващите седмици, но бе загатнато за потенциално лятно събитие в Лондон. Също така стана ясно, че лаптопът MagicBook 16 Pro, представен по-рано на тазгодишното изложение MWC, ще бъде наличен в някои европейски страни това лято.

На събитието гостите имаха възможност да отпразнуват новата серия HONOR 200 и да тестват възможностите ѝ от първа ръка в интерактивни зони и подвижни портретни студиа, предоставени от Studio Harcourt.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР