Тенденции при стайлинга на косите за 2024. Ключова дума: Разкош

30 May 2024

Грим: Георги Русев, Inspire Visual Artist, Hair Products: About Your Hair, Дрехи: Н&М

Снимка: Теди Грозданов

Виждате ги навсякъде - от червения килим и модните подиуми до новата прическа на най-добрата ви приятелка. Представяме ви трите топ стайлингаза 2024, създадени от визажистите на верига салони Inspire, с което ще приковете вниманието на всички наоколо.

Style Trend 1: LUXURIOUS VOLUME или РАЗКОШ В ОБЕМА И ДЪЛЖИНИТЕ

Коса: Денис Якимов, Inspire Style Director

Добавена е кератинова терапия с ампула Repair на About Your Hair, за да възвърнем целостта на косъма и да загладим отворените кутикулярни плочки като подсилим блясъка на косата със серум Brilliance.

Коса: Яница Томова, Inspire Colour Director

Елегантно подреденият glam стайлинг с големи стилизирани вълни придава женствена обемност на косата от корена, защото тази година всичко е свързано с меки, контурни форми, които нежно и естествено си прилягат на мястото. Certain bangs във вариация на централен път. Косата е осезаемо плътна в движение, косъмът е подсилен, здрав, със загладена повърност благодарение на дълбоко подхранващата Nutritive терапия на About Your Hair. Добавен е серум Brilliance за подсилване на естествения блясък.

Style Trend 2: THE WET LOOK IS BACK

Коса: Михаела Кочева, Inspire Education Director

Втората топ тенденция при стайлингите за 2024 е силно пригладена коса с мокър ефект- - семпло, със заглаждане и блясък и усещане за висша мода. Пригответе се да направите фурор с wet effect. Силно пригладените назад коси, загладените елегантни кокове и вълните с мокра текстура предлагат минималистичен външен вид,идеален за всеки повод. Тази възродена тенденция добавя нотка изтънченост към всяка визия, според топ фризьорите на верига салони Inspire.

STYLE TREND 3: GLAM HAIR или THE GLOSS

Коса: Денис Якимов, Inspire Style Director

Ключът към тази удивителна визия е силната, здрава и дълбоко подхранена коса. Когато косата е много дълга е много трудно да бъде запазена нейната цялост и здравина, защото косъма се изтощава, накъсва и уврежда. За да бъде красива е нужно да бъде здрава от корена до върха, с гладка повърхност и без накъсвания. Само здравата коса може да има това блестящо glam излъчване. Дълбокоподхранващетерапия NUTRITIVE евисококонцентриранаисъдържанай-ценнитевитамини, полезнивещества, протеиниимаслаилит.нар. „суперхрана“ закосата.

Бретонът, всички скосения, неравности или асиметрии са табу. Стайлингът е прав и изключително гладък, пътя дефиниран по средата с усещане за перфектна симетрия. Ултра блясъкът е задължителен елемент, постига се с фокусирана терапия Brilliance на About Your Hair за полиран блясък и допълнителен финиш с Арганово олио и стайлинг продукти за блясък.

Виж всички тенденции в Look Book 2024 салони Inspire или на inspirebg.com

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР