Джей Ло знае как да накара Бен Афлек да ревнува

eva.bg 22 May 2024

Снимка: instagram

Слуховете за сериозни проблеми в брака на Дженифър Лопес и Бен Афлек продължават и с всеки изминат ден се говори все повече за окончателна раздяла

Първо стана ясно, че те от известно време спят в отделни къщи. След това тя коментира пост в социалните мрежи за раздялата, после единият беше без халка, след това другият. В крайна сметка ако има нещо, което ясно да показва, че нещо не е наред, то това е фактът, че двамата вече не се появяват заедно на червения килим.

Досега те неизменно се подкрепяха един друг за премиери и светски събития, но от известно време Джей Ло е все сама пред фотографите.

Сама беше и в Мексико, където промотира новия си филм Atlas. И се беше постарала да се облече толкова изкусително, че каквото и да си мисли Бен Афлек в момента, със сигурност да съжали, че не е до нея в този момент.

Звездата беше в бяла рокля-наметало с волани от органичен копринен муселин. Тоалетът обаче вадеше на показ голяма част от сексапилното тяло на Джей Ло, която бе без сутиен.

Роклята е дело на креативния дизайнер на Chloé Чемена Камали.

Вижте снимки в галерията ни.

1 КОМЕНТАР
1
martatur
24 May 2024, 14:42

Съпрyгът ми и аз свaлиxме излишнитe килoгpами бeз диeтa и cпopт и самo за две сeдмици. Най-ефeктивното лeкаpcтвo, което помогна на милиoни и ще ви пoмогнe:---- https://shorter.me/keto

ТВОЯТ КОМЕНТАР