По-ярки дни с Marina Rianldi

25 April 2024

Снимка: пресофис на марката

Живи цветове и макси щампи на цветя вдъхват глътка свеж въздух в ежедневния гардероб на жената Marina Rinaldi и ѝ придават женствено и шикозно излъчване.

В колекция пролет/лято 2024 италианският лидер в модата за дами с "plus sizes" Marina Rinaldi дава перфектни възможност за миксиране и многобройни комбинации.

Блестящи метални повърхности и детайли със скъпоценни камъни добавят допълнителна доза разкош към всяка визия: разкрийте своята по-ексцентрична страна с новите дрехи и аксесоари в стил “Baiana” и се влюбете в новите ключови модели на сезона.

Деликатни бродерии в ярки естествени цветове помагат да разгърнете своя екстравагантен стил и прегърнете вътрешното си слънце за едни по-ярки и смели дни в новия сезон. 

Marina Rinaldi обича жените, които се гордеят с тялото си и винаги са ценяли женската красота във всички форми и размери.

Открийте италианския стил, качествени кройки и елегантност в колекция пролет/лято 2024 на бранда в бутик Marina Rinaldi, бул. Витоша 72 или онлайн на shop.mdl.bg.

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР