Да направим работата много по-приятна

С Logitech Signature Slim Combo MK950

23 April 2024

Има ли всъщност приятна работа? Разбира се, че да, когато нещата се случват бързо и с минимум усилия. А за това винаги на помощ идват технологиите, които можем да управляваме приятно с помощта на комплекта клавиатура и мишка Logitech Signature Slim Combo MK950.

Ако у теб се прокрадва духът на съмнението, че компютърните мишки и клавиатури всъщност твърде много си приличат и едва ли нещо ново се случва в тази сфера, те съветваме да размислиш. Защото периферията, за която ще стане дума сега, е много повече от пластмаса с бутони.

Първото нещо, което със сигурност ще привлече вниманието ти е елегантният тънък дизайн на клавиатурата, чийто бутони са оформени като при лаптопите – те са ниски и с по-къс ход, така че да не се налага да се пренастройваш. Самите клавиши са находчиво заоблени, така че пръстите винаги да попадат където трябва и писането да е точно и бързо. При този модел ще се насладиш и на една специална екстра – тишината. Направо е невероятно колко много време отне на производителите да предложат тиха клавиатура, но това е истинска революция – колегите или членовете на семейството вече няма да гледат сърдито, когато те обземе творчески порив или закъсняваш с поредния отчет.

Мишката от комплекта също използва тихи превключватели под бутоните и липсва каквото и да е разсейване от постоянните кратки звуци. Истинско блаженство!

Една от допълнителните възможности на клавиатурата е опцията за персонализиране на клавишите в горната редица. С помощта на софтуера Logi Options+, който е с красив и интуитивен интерфейс, ще можеш да настройваш така наречените бързи команди, т.е. да изпълняваш действия или да стартираш приложения само с едно натискане. Супер удобно и пести много време всеки ден. Един бърз пример: само с едно натискане можеш да стартираш Zoom и да преминеш в режим „Не безпокой“. Дори да не ти се занимава с тези настройки, винаги можеш да използваш удобните клавиши за управление на музиката и звука, които са предварително зададени.

Удобната мишка от комплекта има специална извита форма, която отлично пасва на работещи както с дясната, така и с лявата ръка потребители. Нейната скрита сила е в това да скролира множество редове само с едно завъртане – безценно при разглеждане на дълги сайтове и документи. Разбира се, лесно можеш да настроиш прецизен режим на превъртане, който да ти разкрива всеки следващ ред.

Сред любимите функции на клавиатурите и мишките на Logitech е поддръжката на до три устройства. Така със Signature Slim Combo MK950 ще можеш супер лесно да се прехвърляш между компютъра, лаптопа и таблета – само с натискането на бутон. И съответно няма да ти трябва още един комплект периферия за всяко работно място и устройство.

Но и това не е всичко. Logitech са разработили умната технология Flow, с чиято помощ ще можеш да се движиш между устройствата – съвсем буквално – и да прехвърляш информация между тях само с едно действие. Не е нужно да ги свързваш в мрежа или да ползваш облачни услуги за споделяне на файлове - няма как да бъде по-просто. Тази възможност е направо магична – ще повярваш едва след като я видиш в действие.

Logitech Signature Slim Combo MK950 е не само модерен и изключително функционален комплект, но и екологичен продукт. Компанията се гордее със значителното използване на рециклирана пластмаса, сертифицирана хартия от FSC гори и инвестициите си за борба с климатичните промени. Ако това е твоята кауза, можеш да ги подкрепиш.

Третият закон на ИТ администратора гласи: „Никога не е късно за по-добра периферия“ и ако си търсиш нова, красива, супер комфортна и чудесна на докосване клавиатура и мишка, непременно изпробвай Logitech Signature Slim Combo MK950. Ще я намериш в почти всички магазини за техника в графитено сиво и бяло, а цената е около 230 лв.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР