Кейт Мидълтън е в болница, възстановява се след тежка операция

eva.bg 18 January 2024

Снимка: getty images/guiliver

Кейт Мидълтън е била приета за планирана операция, която е достатъчно сериозна, за да се наложи да остане две седмици в болница, а публичните й ангажименти са отменят за месеци напред.

Новината бе съобщена в официално изявление, от което разбираме, че операцията е коремна, без да се разкрива какъв точно е проблемът. Единственото пояснение, което се прави, е, че не става въпрос за раково заболяване.

Принцесата на Уелс е била приета в една от най-големите и скъпи частни болници в Лондон, където е и в момента. Операцията се е състояла във вторник и според официалното изявление е минала успешно.

Налага се обаче тя да остане още 10-14 дни в болничното заведение под наблюдение. След това ще продължи възстановяването си вкъщи. Очаква се да се завърне към публичните си ангажименти чак след Великден.

Принц Уилям също ще прекрати планираните си изяви и кралски ангажименти през следващите седмици, за да е близо до съпругата си и да се грижи за трите им деца.

Само час, след като от двореца Кенсингтън разпространиха изявлението за операцията на Кейт Мидълтън, стана ясно, че и крал Чарлз III ще влезе в болница за лечение. При него поне разкриват каква е диагнозата - става въпрос за увеличена простата.

 

1 КОМЕНТАР
1
517ronalda
22 January 2024, 10:37

Хора, знаете ли, че с повишаване на имунитета вие ще се отървете от хроничните заболявания и ще се предпазите от всякакви вируси, освен това ще се почувствате по-млади. Подсилвам имунитета си с едно от най-добрите лекарства и го купувам тук---- https://use.my/zf32

ТВОЯТ КОМЕНТАР