Виктория и Дейвид Бекъм – идеалната двойка

Бизнес решение или истинска любов? Каквото и да се крие зад тази звездна двойка и 24-годишния им брак, не можем да отречем, че са перфектни заедно.

eva.bg 30 September 2023

Снимка: getty images/guliver

През 2008 г. футболистът признава в шоуто на Елън Дедженеръс, че е знаел, че иска да се ожени за Виктория, след като е видял Spice Girls по телевизията.

Дейвид и Виктория се срещат през 1997 г. на футболен мач. Тогава Дейвид играе в Манчестър Юнайтед. Втората им среща е също на мач. Виктория още тогава е очарована от отношението на Дейвид към семейството му.

„Докато другите футболисти стоят на бара и пият с приятелите си, вие ще видите Дейвид да стои настрана със семейството си. Има толкова сладка усмивка. Вие също сте близки със семейството си и си помислите колко много прилича той на вас.“

През януари 1998 г. Дейвид предлага брак на Виктория. На 4 март 1999 г. се ражда първото им дете – Бруклин. На 4 юли същата година се женят.

Говорихме около час. Тя записа номера си на билета си за влак, който все още пазя.
Сватбата се провежда в замък край Дъблин. Сред гостите са някои от момичетата от Spice Girls, някои от съотборниците на Дейвид и звезди като Елтън Джон и Джордж Майкъл. Виктория е с рокля на Vera Wang без презрамки и с огромен шлейф, допълнена с 18-каратова златна тиара, проектирана от бижутера на принцеса Даяна. За приема Виктория, Дейвид и Бруклин се преобличат в лилаво.

На 1 септември 2002 г. Дейвид и Виктория Бекъм посрещат на бял свят второто си дете – Ромео. През 2003 г. семейството се мести в Испания. 

През 2005 г. се ражда третото им дете – Круз. През 2007 г. Дейвид подписва петгодишен договор с Ел Ей Галакси, което кара семейството да се премести в Калифорния.

През август 2007 г. Дейвид и Виктория Бекъм позират за секси фотосесия за списание W. Три години по-рано излиза информация в британските таблоиди за изневяра на Дейвид Бекъм.

„Няма да лъжа. Беше наистина тежко време... Дейвид и аз го преживяхме заедно“, казва Виктория пред списание W.

„Никой не каза, че бракът ще е лесен. Да, имаше неравности по пътя. Но фактът е, че излязохме от всичко, което сме преживели, по-силни и по-щастливи. Сега е дори по-добре, отколкото когато се оженихме. След всички тези години можем просто да се приберем у дома и да се посмеем заедно.“

В шоуто на Елън Дедженеръс през 2008 г. Дейвид споделя, че той и съпругата му поставят като приоритет качественото време, прекарано заедно.

„Винаги се опитваме да правим нещата специални. Невинаги става въпрос за купуване на подаръци, разбира се. Просто се уверяваме, че прекарваме време заедно или отиваме на вечеря заедно и правим специални неща. Това е важно за нас“, казва Дейвид.

През септември 2008 г. Виктория казва, че съпругът й е вдъхновил линията мъжко облекло на нейния моден лейбъл. През септември 2009 г. Дейвид Бекъм си татуира името на съпругата си. През октомври 2010 г. в интервю за Marie Claire Виктория нарича Дейвид „перфектен“.

На 10 юли 2011 г. се ражда дъщерята на Дейвид и Виктория Бекъм – Харпър Севън.

„Винаги сме искали голямо семейство, което беше странно, защото, когато се събрахме за първи път, дори не сме обсъждали колко деца искаме, но просто се разбра, че искаме голямо семейство“, казва Дейвид в свое интервю.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by David Beckham (@davidbeckham)

„Без Дейвид нямаше да имам смелостта да направя това, което правя“, казва през сълзи Виктория, докато приема наградата за своята дизайнерска марка на Британските модни награди за 2011 г.

През 2013 г. Дейвид Бекъм се оттегля от футбола. Няколко месеца по-рано Виктория е забелязана да търси къща в Лондон.

През 2015 г. Виктория Бекъм коментира пред списание Grazia новите слухове за раздяла.

„Дейвид и аз нямаме какво да доказваме. Обичаме се, грижим се един за друг и сме силни като партньори и родители. Съпругът ми постоянно ме вдъхновява и напътства. Той свърши толкова много добра работа, гледам го и изпитвам най-голямо уважение и възхищение за всичко, което е постигнал.“

Когато Виктория получава наградата Glamour Жена на годината през 2015 г., тя признава ролята на своя дългогодишен партньор за успеха си. ​

„Той не само е най-невероятният баща, но той ме подкрепя и е човек, който ме обича и вдъхновява всеки ден.“

На 30 януари 2017 г. Дейвид Бекъм разкрива, че той и Виктория Бекъм са подновили брачните си обети. Той също така опровергава спекулациите, че техният дългогодишен съюз е бизнес решение. Слух за възможна раздяла се завъртя и през 2018 г., но двойката реагира бързо.

Пош Спайс каза пред британския Vogue: „Хората си измислят неща за нашата връзка от 20 години, така че Дейвид и аз сме свикнали да игнорираме глупостите и просто да продължаваме. Но тези неща са с по-широк ефект върху хората около нас и това е несправедливо“.

следваща страница »
ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР