18 години брак – Робърт Дауни Джуниър и Сюзън

eva.bg 28 August 2023

Снимка: instagram

Подобно на повечето звезди напоследък, Робърт Дауни Джуниър използва Истаграм, за да отбележи публично годишнината от брака си.

Заедно със Сюзън празнуват цели 18 години щастлив семеен живот.

По този повод те пресъздадоха своя снимка от деня на сватбата им. На кадъра той се навежда към булката, а тя грее в слънчева усмивка.

18 години по-късно изглеждат все така влюбени.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Robert Downey Jr. (@robertdowneyjr)

Според Робърт Дауни Джуниър съпругата му е спасила живота му. Актьорът винаги е бил много открит относно зависимостта си и как тя почти го е убила, при това повече от веднъж. Той дори прекарва известно време в затвора заради това. Докато се опитва да скъса с алкохола и наркотиците, той среща Сюзън. Подкрепата и решимостта й са причина, поне според него, той да укроти демоните си.

Сюзън му дава да разбере, че няма да толерира никаква форма на употреба на наркотици. Робърт я приема много сериозно и прави всичко по силите си, за да сложи край на предишния си мрачен начин на живот.

Освен че се възхищаваме на любовта на Робърт и Сюзън Дауни, отново ще припомним нещо много важно. Някои ще кажат, че е клише, но какво пък - зад всеки успял мъж стои една силна жена!

Сюзън никога не се е съмнявала, че Робърт Дауни е Единственият. Разбира се, отнема й известно време да приеме идеята да се среща с колега, но след като започва връзката си с Робърт, тя никога не се е колебаела.

Робърт Дауни Джуниър се запознава със съпругата си Сюзън през 2003 г., докато снима „Готика“ заедно с Хали Бери. Сюзън (тогава Сюзън Левин) продуцира филма чрез работата си в продуцентската компания Silver Pictures.

Повече за любовта им може да прочетете в статията ни – Робърт Дауни Джуниър и Сюзън, която спаси живота му.

Техни снимки сме събрали в галерията ни.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР