Дженифър Лопес на 54 и в 54 кадъра

eva.bg 24 July 2023

Снимка: instagram, getty images

Дженифър Лопес има много поводи да е щастлива днес, на своя 54-ти рожден ден. Всичко в живота й сякаш се развива като в приказка с щастлив край.

Доказа се като певица и актриса, в момента печели милиони от собствената си бюти компания, стана майка на две прекрасни деца, радва се на любовта на Бен Афлек, с когото се омъжиха през миналата година.

И не на последно място – изглежда прекрасно! Да, тя не крие, че полага огромни усилия – и във фитнес залата, и като режим на хранене, и с ежедневно поддържане на кожата. И въпреки това с всяка изминала година сякаш връща времето назад.

„Винаги съм имала чувството, че почвам от дъното. Винаги съм се чувствала като човека, който не би трябвало да е в стаята. Аз съм пуерториканка, от Бронкс и жена... Всички тези неща! Не съм родена в семейство с пари. Не познавах никого в шоубизнеса. Но това не ме спря. Казах си, че въпреки всичко ще опитам, ще се опитам да си намеря място тук“, заяви преди време в интервю за Rolling Stone Джей Ло.

Е, успя. Тук е и толкова много пъти доказа, че си е заслужила мястото, че вече май всички забравихме откъде е тръгнала – пуерториканка, от Бронкс, жена.

„Красотата наистина няма срок на годност. Тя се основава на любовта към себе си. Да не си поставяш граници, да бъдеш силна личност, да знаеш стойността си – това е красотата“, казва още тя, а ние сме напълно съгласни с думите й.

По повод 54-я й рожден ден сме събрали галерия от 54 снимки на Джей Ло, които доказват каква впечатляваща жена, майка и професионалист е тя.

„Винаги смятам, че най-доброто предстои. Обожавам идеята, че дори и да правиш същите неща, в бъдеще подхождаш с много повече опит и знание.“

Честит рожден ден на Джей Ло!

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР