Почина синът на Нико и Ален Делон

eva.bg 22 May 2023

На 60-годишна възраст почина Ари Булон, синът на рок звездата Нико и Ален Делон. Въпреки че френският актьор отказва да припознае детето, всеобща тайна е, че именно той е негов баща.

Ари се занимаваше с фотография. Тялото му бе открито в дома му, като причината за смъртта му все още не е ясно.

Съдбата на Булон не е от най-лесните, имайки предвид, че не се разбира нито с биологичния си баща, нито с биологичната си майка – Нико.

Истината за връзката Нико и Ален Делон така и не излиза на бял свят поради категоричния отказ на актьора да говори за това. Според Нико те са се влюбили и са имали тайна връзка за няколко месеца. След което се разделили, тя заминала на ваканция на Бахамите, където разбрала, че е бременна. Казала на Ален, но той отказал да поеме отговорност („Ален беше демонично амбициозен“ – твърди тя). Заявила му, че ще роди детето, без да иска нищо от него. Пише на майка си, която й казва с леден глас: „Ами да, копелето ражда копеле. Направи аборт, докато не е станало късно!“

Нико обаче ражда детето, макар че по време на цялата си бременност периодично се надрусва с LSD. За изненада на всички синът й се ражда напълно нормален и здрав.

Ари се появява на бял свят през 1962 г. и в същия миг се превръща в непосилна тежест за майка си. Единственото, което Нико някога е направила за детето си, е, че го е родила. Веднага разбира, че не е готова и никога няма да бъде готова за всичко, което следва – режим на хранене, режим на спане, приспиване... Не, тя не е родена за това. През първите две години от живота си Ари обикаля с майка си и различните й мъже цяла Европа и единствената храна, която му се дава, са пържени картофи или чипсове. Детето се разболява и един ден на вратата на хотелската им стая (В Берлин? В Париж? В Рим?) се появяват възрастни мъж и жена. Това са майката на Делон Едит и вторият й съпруг (родителите на Ален Делон се развеждат, когато той е още дете).

Едит Булон разбира от жълтите вестници, че някаква моделка-актриса-певица е родила дете от сина им, но той отказва да го признае. Започва да търси Нико под дърво и камък, тъй като тя няма постоянен адрес и прекарва живота си по хотели, мотели, гари и летища, без да се задържа никъде за повече от три месеца, така че е трудно да бъде „хваната“.

Когато Едит и мъжът й застават на прага на хотелската стая, се случва чудо. Двегодишният Ари протяга ръце към тях и прегръща не нея, а него. Двамата започват да плачат. Едит разказва, че още в първия миг е видяла сина си в очите на детето. Решават да го вземат при себе си и да се грижат за него. Момченцето изглежда недохранено, нервно и в лошо здраве. Когато съобщават решението си на Ален Делон, той заявява, че ще трябват да избират: или той, или това дете. Едит и мъжът й избират детето.

Нико с радост им отстъпва Ари, тъй като е оперирана от майчински инстинкти.

Цялата история прочетете тук: Нико - Копелето, което почука на райските порти

А повече за Ари Булон - тук: https://eva.bg/article/25180-V-klana-Delon-zvezdata-e-vse-oshte-samo-edna

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by BFMTV (@bfmtv)

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР