Отговорът на Камен Донев и коментарът на Ицо Хазарта по повод съдебното дело на Васил Василев

eva 22 March 2023

По повод заведения от директора на Народния Театър Васил Василев съдебен иск за обида срещу режисьора Камен Донев, последният отговори чрез следния пост в социалните мрежи:

АКО СИ МЪЖ

… За огромно съжаление цялата тази история не се развива по времето на СИРАНО ДЬО БЕРЖЕРАК, когато с радост бих предизвикал този човек на дуел с рапири или шпаги. Но все пак има една възможност той да защити честта си, ако тя е накърнена…. И това може да се осъществи на БОКСОВИЯ РИНГ - по правилата на класическия бокс, с професионално жури и рефер. Срещата може да се излъчва пряко по телевизията. Може да има и залози, приходите от които да постъпят за благородна кауза.

Абсолютно сериозен съм.

Чакам отговор.

Ако господин Васил Василев има нужда от пари, мога да му дам 2500 лв. веднага, без да ми ги връща.

Камен Донев - евентуален бъдещ директор на Народен Театър “Иван Вазов” или Министър на културата.“

Коментарът на Камен Донев е пуснат във Фейсбук, а причината Васил Василев да го съди, е за изказвания по негов адрес, в които е употребил думите „мижитурка“, „човечец“ и че „не е читав човек“ по време на телевизионно интервю. Васил Василев го съди за 2 500 лв, което е и причина да се спомене въпросната сума в поста на Донев.

Последва и коментар от страна на Ицо Хазарта в неговия фейсбук профил: „Директорът на Народния театър щял да съди Камен Донев за обида.

С цялото ми уважение - трудно бих се сетил за по-сигурен начин цяла България да започне да те нарича "мушмула".

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР