Брус Уилис на 68 – партито беше в широк семеен кръг

eva.bg 20 March 2023

Снимка: instagram

Брус Уилис посрещна своя 68-и рожден ден, обграден от много любов и всички скъпи на сърцето му жени.

Актьорът, който страда от деменция и за когото в момента се грижи втората му съпруга Ема, от която има две дъщери на 10 и на 8 години, отпразнува рождения си ден в широк семеен кръг.

Както се вижда от видеото на бившата му съпруга Деми Мур, на партито са били всички дъщери, двете съпруги и някои от приятелите на вече порасналите му дъщери от брака с Деми.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Demi Moore (@demimoore)

Въпреки че съдейки по клипа, в който всички дружно пеят happy birthday, не всичко е било толкова щастливо и позитивно. Особено за настоящата му съпруга Ема, която всеки ден се сблъсква със загубата на онзи Брус Уилис, който деменцията погълна.

Тя също сподели няколко видеа по повод рождения ден са Брус Уилис.

„Днес е рожденият ден на съпруга ми. Започнах сутринта със сълзи, както може да видите по подутите ми очи и сополив нос. Смятам, че е важно да видите всички страни на тази ситуация. Хората винаги ми казват: Ох, толкова си силна, не знам как се справяш! Истината е, че на мен не ми беше даден избор, а и имам да отглеждам две деца в настоящата ситуация.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Emma Heming Willis (@emmahemingwillis)

Така че, понякога в живота ни се налага да се стегнем и да се справим с всичко, което се налага. Това правя и в момента. Но има много тъга в дните ми, много скръб, всеки ден. Особено днес, на рождения му ден“, сподели в едно от видеата Ема.

Тя разказа, че й е било особено трудно да подготви компилация от различни видеа с Брус Уилис от времената, когато не беше попаднал в мъглата на деменцията и всяко едно от тези видеа са били като нож в сърцето й. Вижте ги!

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Emma Heming Willis (@emmahemingwillis)

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР