Бивш съпруг на Памела Андерсън й завещава 10 млн. долара

... след 35-годишно приятелство и 12 дни брак.

eva.bg 28 January 2023

Кинопродуцентът Джон Питърс заяви в интервю за Variety, че в завещанието си е включил бившата си съпруга Памела Андерсън като сумата, която тя ще наследи е 10 милиона долара. Нищо чак толкова странно на пръв поглед, ако не беше фактът, че бракът между Питърс и Андерсън продължи само… 12 дни. Въпреки това 77-годишният продуцент каза, че винаги ще обича Памела и тя завинаги ще бъде в сърцето му. „За първи път говоря за това – допълва Питърс. – Може би не трябваше да го казвам, но тази сума е предназначена за нея, независимо дали тя се нуждае от парите или не“.

Джон се запознава с Памела в имението на Хю Хефнер в Ел Ей скоро след като Андерсън е пристигнала от родния си град в Канада, решена да покори Холивуд. Тогава двамата имат кратка любовна връзка, но дори след края й остават изключително близки приятели в продължение на повече от 30 години.

„В нея има много повече от онова, което се вижда на пръв поглед, иначе не бих я обичал толкова много. Много са красивите момичета и винаги съм можел да избирам, но в продължение на 35 години исках само Памела. Тя ме прави див - в добрия смисъл. Тя ме вдъхновява" – изповядва се продуцентът.

През 2020 г. двамата изненадващо обявяват, че са сключили брак, но 12 дни по-късно, преди бракът им да премине през пълната процедура по регистрацията му, идва още по-изненадващата новина, че се разделят. По  думите на Андерсън тя бързо осъзнала, че е направила голяма грешка и че Питърс се оказал прекалено контролиращ като съпруг. Затова двамата просто решават да не рискуват приятелството си и така успяват да съхранят отношенията си.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР