Нов поглед към парти облеклото

Какво да облечем за тазгодишните коледни партита? Няколко предложения от Calvin Klein Jeans

eva.bg 12 December 2022

В сезона на коледните партита сме вече официално. И днес ви предлагаме един малко по-различен поглед към облеклото, което да изберем за събитие от този тип.

Вдъхновени сме от комфорта и функционалността, защото... за момент се замислете: ако партито е веднага след края на работния ви ден, т.е. трябва от офиса да се отправите директно към ресторант, клуб или бар, как бихте се чувствали най-удобно, същевременно и атрактивно? Calvin Klein идва с прецизна колекция от предложения, които освен че отговарят на въпроса, са и точно в десетката.

Няма как да не отбележим факта, че едно от лицата на кампанията е любимата ни Сюзън Сарандън. Актрисата носителка на „Оскар“ тази година навърши 76 години и изглежда ослепително.

Както Сюзън Сарандън, така и американският бранд никога не изневерява на себе си. Облечени от глава до пети в Calvin Klein ще се чувствате еднакво удобно и модерни във всеки динамичен ден, прелял в парти вечер. Включваща най-новото бельо и деним на марката, колекцията от оригинални ежедневни облекла е максимално актуална спрямо съвременната мода. И за да сме още по-ясни, ви показваме нашите фаворити. Да, има и рокли!

Класически деним, черно и бяло, яркочервено и оранжево е почти всичко, което ви е необходимо, за да се откроите сред тълпата по един непретенциозен, но и изискан начин. Казваме почти, защото никога не трябва да забравяме и щипката блясък за разкош. Подсказваме ви: заложете на аксесоар с пайети или металически отблясъци. Чанта, бижу, смел грим или ефектен акцент при обувките – вие избирате. 

От годината на основаването си, 1968 г., Calvin Klein следва една линия, а именно интерпретация на свободолюбивия американски стил. Новите модели бельо и ежедневно облекло включват Embossed Icon, логото с релефен повтарящ се дизайн, и Bonded Flex, който предлага пълен комфорт при безшевните модели, изработени от смес от рециклирани материали. Новите модели от Modern Cotton, включително бралети с едно рамо, модернизират един от най-емблематичните стилове на бранда. Modern Cotton Naturals предлагат нови нюанси и кройки и са изработени с по-устойчиви влакна. Оригиналният дизайнерски деним канализира младежкия дух на 90-те, а всички модели са подобрени с функционални детайли, динамични текстури и актуализирани пропорции.

Колекцията на Calvin Klein може да намерите в магазините на марката в Paradise Center и Serdika Center.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР