Старостта не плаши Дрю Баримор и Камерън Диас

eva 16 September 2021

Снимка: Instagram

Актрисите Дрю Баримор и Камерън Диас получиха вълна от одобрение в социалните мрежи след последния им пост.

Двете звезди споделиха снимка, на която ясно личи мрежата от бръчки около очите, линиите на челото, малките несъвършенства по кожата, които са неизменна част от остаряването. 46-годишната Дрю Баримор и 49-годишната Камерън Диас са приятелки отдавна. Те се сближиха покрай снимките на филма им „Ангелите на Чарли“ през 2000 година.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Drew Barrymore (@drewbarrymore)

Въпреки че и двете са с грим на въпросния кадър, възрастта си личи и явно нито една от двете няма намерение да я крие. А както знаем, старостта не е за страхливци. И определено не плаши Дрю и Камерън.

„Без филтри и филъри. Естествена красота. Колко хубаво би било повече подобни снимки да се пускат в Инстаграм“, коментират под поста.

Преди години Камерън Диас призна, че през 2014 година е опитала ботокс, но лицето й се променило по толкова странен начин, че мигновено съжалила за процедурата и повече не я повторила. „Не ми пречат бръчките около очите. Знаете ли какво означават те? Че цял живот съм се смяла. А аз обичам живота, щастлива съм, затова и нямам проблем с външния си вид сега“, казва още актрисата.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Cameron Diaz (@camerondiaz)

Дрю Баримор също признава, че не е правила нищо по лицето си, но главно, защото я е страх да не се пристрасти. „Аз познавам себе си. Знам че съм натура, която се пристрастява към почти към всички. Може би ако опитам една инжекция и никога няма да спра, ще заприличам на Джослин Уайлденщайн“, казва Баримор.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Drew Barrymore (@drewbarrymore)

Вижте двете актриси в галерията ни, където сме ви подбрали снимки от последните им изяви. Доказателства, че старостта наистина не ги плаши.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР