В главните роли: Александър Сано, Юлиан Вергов, Христо Шопов

Вижте трейлъра на новия български филм „В сърцето на машината“, който събира на едно място най-обичаните български актьори…

eva.bg 17 February 2021

Трейлърът на новия български филм „В сърцето на машината“ на българския режисьор Мартин Макариев е вече тук, обещавайки ни разтърсваща история по реални събития, случили се в България в края на 70-те години. Историята бива разказана на Мартин преди години от негов близък и оттогава режисьорът е преследван от идеята да я визуализира във филм.

На големия екран ще гледаме Александър Сано, Юлиан Вергов, Христо Шопов, Ивайло Христов, Башар Рахал, Владимир Зомбори, Христо Петков и Стоян Дойчев. Към тях се присъединява и македонската театрална и кино звезда Игор Ангелов. Да, актьорският състав е изцяло мъжки.

Както сподели Макариев за проекта, в лентата ще видим осъдени за тежки престъпления затворници, тотално изрязани като гангрена от обществото, които в рамките на едва няколко часа преминават през буря от физически и емоционални ситуации. Това ще донесе на душите им неочакван катарзис. „В сърцето на машината“ е филм за сложността на човешката природа, вечно блуждаеща между ужасяващото и прекрасното. Това е историята на звяра, превърнал се в човек. А човечността може да се роди на най-неподозираното място.

Както издава трейлърът, ще видим Юлиан Вергов и Владимир Зомбори в ролите на надзиратели, а Александър Сано, Ивайло Христов и Христо Петков като едни от затворниците.

Филмът се очаква да излезе по кината през есента на 2021 г., като за пръв път ще можем да гледаме българска продукция в 4К и HDR, с уникални картина и звук, в киносалоните, които поддържат този формат.

Музиката във филма е дело на композитора Виктор Стоянов, който е работил с великия Ханс Цимер в множество международни проекти. Надяваме се скоро да имаме възможността да насладим на истинско кино изживяване, след година като 2020-а. Гледайте официалния трейлър на филма в „Сърцето на машината“ в следващото видео.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР