Къмпинг Градина: Бохемската свобода край морето

eva.bg 22 July 2020

Лято е, а слънцето през прозореца на офиса ни съблазнява час по-скоро да избягаме на Изток – там, където свободата не може да бъде описана, защото сме прекалено заети да й се наслаждаваме.

И тъй като сме напълно съгласни с Ърнест Хемингуей, че „всичко, което е далече от морето, е провинция“, отиваме в едно от любимите ни места на Българското Черноморие. Там, където времето спира – къмпинг „Градина“.

Като един от най-старите и обичани къмпинги у нас, тази година очакванията към него са високи и „Градина“ напълно ги оправдава. Това е мястото, където четири поколения къмпингари създават своите летни спомени, а от миналата година вече абсолютно всеки може да се наслади на изкушаващия плаж и без да има каравана, кемпер или палатка.

За любителите на лукса има нови къщички, разположени на първа линия с гледка към красивия морски бряг. На верандата човек може да посрещне изгрева с чаша кафе, да приготви вкусни ястия в напълно оборудваната кухня, на която и Джейми Оливър би завидял, да се наспи добре в луксозните и просторни спални със собствена баня, извадена сякаш директно от дизайнерските каталози.

Така накратко можем да опишем бунгалата на къмпинг „Градина“. С тях забравяме за мита, че къмпингът върви и с някои лишения. Защото на „Градина“ лишения няма.  Но това е само част от атмосферата на райското кътче. Магията се крие още в плажа и морето, в разпръснатите навсякъде хамаци и морските домове, които собствениците на каравани и кемпери са си приготвили за сезона, в тишината, спокойствието и в свободата, която витае навсякъде. Тази свобода е безценна. И е само на крачка от нас.

1 КОМЕНТАР
1
Охо бохо
23 July 2020, 16:16

Чудесен е, като за 6 бона такса за сезона. Със здраве да си го ползват...само собствениците, на спокойствие :))Пък "балъците " знаят къде да ходят...

ТВОЯТ КОМЕНТАР