Майкъл Дъглас продължава да я обсипва с цветя и внимание

eva.bg 26 February 2019

Снимка: getty images

Instagram профилът на Катрин Зита-Джоунс до момента има 2,2 милиона последователи. Актрисата постоянно споделя с тях всякакви моменти от живота си, които смята за значими, позитивни и вдъхновяващи. Последният й пост бе именно такъв.

Катрин сподели снимка с току що изпратения й букет рози от Майкъл Дъглас: „Току що пристигнаха! Мъжете трябва да изпращат цветя на своята любима дама – просто така, без повод“, написа тя. Според Джоунс една жена трябва да бъде обожавана, ухажвана и ежедневно да бъде удостоена с внимание.

Тя неведнъж е изказвала убеждението си, че бракът изисква постоянно старание: „Огънят трябва да се поддържа постоянно. Повечето хора избързват при първия изникнал проблем да прекратят брака си. Но трудностите трябва да се преодоляват и преборват“, категорична е 49-годишната актриса, на която проблемите съвсем не са чужди.

Двамата с Майкъл преживяват много: имат 25 години разлика, което винаги е било повод връзката им да бъде обсъждана, Катрин страда от биполярно разстройство, а през 2016 г. стана ясно, че Дъглас има рак на гърлото. Но през всичко това преминават заедно, посрещайки смело житейските изпитания.

Само преди броени месеци Катрин и Майкъл отпразнуваха 18 години брак. Обичат се все така силно и, както виждаме, не им е нужна специална причина, за да превръщат дните си в специални. Не забравят да правят жестове един за друг, а всяко сътресение, през което са преминали, е затвърдило връзката им.  „Животът ни е прекрасен“, казва тя, без да се поколебае и за секунда.

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР