Да се видим в Париж?

Street style находките от френската Седмица на модата

04 October 2018

снимки Phil Oh, Kuba Dabrowski, Paul Jeong;

Седмицата на модата най-после пристигна на една от любимите си дестинации – Париж. С френската столица есенното модно приключение почти стига своя край, така че завършекът трябваше да бъде подобаващ. Ревю след ревю сетивата ни се „храниха“ с красиви визии. Един от най-забележителните подиуми обаче си остава улицата. Макар и Париж винаги да „блести“ с красивия си градски стил, пълен с карирани поли и черни чорапогащници, сега улиците му видяха много оригинални тоалети и впечатляващи комбинации.

Ако в Ню Йорк видяхме много спортни къси панталони, в Лондон модерен пънкарски стил, а в Милано флорални изящни рокли, то Париж изпъкна с най-много разновидности от палта и сака – животински принтове, карета, винил, кожа... имаше от всичко по много! Street style кадрите ни показаха нагледно, че палтото с косъм изглежда страхотно и в много ярки цветове. 

Имаше и много други находки, подходящи за вече застудяващото време. Почерпете вдъхновение от многообразието от пуловери, шапки и ботуши. Най-хубавият урок, който ни дават парижките улици, е че яркото червило е винаги добра идея... дори и всичко останало да се обърка.

Фотоапаратите на Куба Дабровски, Фил Оу и Пол Йънг запечатват най-вълнуващите визии от френската модна седмица -вижте ги в галерията ни.

ТВОЯТ КОМЕНТАР