Какво ще прави за рождения си ден

eva.bg 31 July 2018

Мадона е планирала вече 60-я си рожден ден и дори вие може да се включите в „купона“, макар да не сте поканени най-официално. Оказва се, че певицата, която на 16 август ще навърши юбилейните 60 години, ще стартира кампания за събиране на средства за децата в Малави.

„Аз имам кауза, на която съм напълно отдадена – да намирам дом за изоставени и беззащитни деца, където да са обичани и да се грижат добре за тях. Не мога да се сетя за по-добър подарък за рождения си ден, от това да помогна на тази красива страна и на децата, които се нуждаят най-много. Всеки събран долар ще отиде директно за храна, училища, униформи, здравеопазване. Искам всички мои приятели, близки, фенове, поддръжници да се обединим и да направим нещо, с което да променим живота на децата в Малави, за да усетят, че са нахранени, обгрижени, обичани“, заяви певицата, чиито четири осиновени деца са именно от Малави.

Вие също може да се включите в нейната благотворителна инициатива, като дарите средства, а повече информация може да откриете на фейсбук страницата на Мадона. 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР