Похвали се с нова татуировка

eva.bg 26 July 2015

Луис Хамилтън се похвали с нова татуировка в социалните мрежи. И тя е достатъчно впечатляваща, за да си струва фукането. Става въпрос за голям лъв на гърдите му, дизайнът му е дело на татуиста на Риана. Състезателят от Формула 1 обясни и какъв е смисълът на татуса му - „да си господар на емоциите си“.

„Ревът на африканския лъв е много свиреп и може да се чуе на километри разстояние... Чрез него той призовава силата на слънцето, която да бъде освободена по негова воля. Неговият рев е послание за силата му и в същото време предупреждение“, заяви за татуировката си Луис Хамилтън.

Дали пък този африкански лъв и посланието му нямат нещо общо със скорошната раздяла на автомобилния състезател с дългогодишната му приятелка Никол Шерцингер...

 

1 КОМЕНТАР
1
МАРИЯ
27 July 2015, 15:47

А НЕ МОЖЕ ЛИ ДА СЕ ПОХВАЛИМ С ЛИПСАТА НА ТАТУИРОВКА,НАПРИМЕР ?! ВЪВ ВРЕМЕТО НА МАНИАКАЛНОТО ТАТУИРАНЕ, АЗ ИСКАМ ДА СЕ ПОХВАЛЯ ТОЧНО С ТОВА !!! ДАЖЕ НЕ СЕ ХВАЛЯ,А СЕ ГОРДЕЯ СЪС СЕБЕ СИ, С ТОВА,ЧЕ УСТОЯВАМ ЕЖЕДНЕВНО НА ПОШЛОСТТА,ВКЛ. ТАТУИРАНАТА ! ЗА МЕН НЯМА ПО-ГРОЗНО НЕЩО ОТ ЖЕНА ИЗГЛЕЖДАЩА И ДЪРЖАЩА СЕ КАТО МЪЖ !!!

ТВОЯТ КОМЕНТАР