Зимен парад

Домът се превръща в уютно убежище, ако сме се подготвили с топли наметала и сме заредили колекцията ароматни чайове

Елка Влаховска 03 December 2014

Декоративни възглавници и наметала на Textura, магазини Textura

Снимка: Пресофиси на марките

„Колко е различен разговорът пред камината от този под сянката на дървото. Четири сухи цепеници ти осигуряват нужното, за да разговаряш часове с купа кестени на масата и кана вино.“ По този начин италианският писател Пиетро Аретино ни приканва да се радваме на зимата

Ние в EVA имаме и други начини да обичаме студения сезон. Домът се превръща в прекрасно убежище, ако сме се подготвили с топли наметала от естествени материи и ако сме презаредили колекцията ароматни чайове. Едно добро четиво пред камината или бавни разговори с любими приятели са най-сигурното хапче срещу зимната меланхолия. Останалото е подходящ декор – меки материи с атрактивен дизайн и малки аксесоари, едновременно красиви и необходими.

Колекциите текстил за дома есен-зима 2014 залагат на десените с активни цветове, за да събудят тонуса и енергията. Но да не забравяме, че не само окото търси вдъхновение през сезона в черно и бяло: ароматите за дома под формата на свещи, пръчици или сушени уханни треви допълват удоволствието да си бъдеш вкъщи.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР