Opel Corsa и котката Шупет позират за Лагерфелд

10 October 2014

Модният дизайнер и фотограф Карл Лагерфелд успя да убеди един много специален модел да участва с него в проект на Opel. Този модел се казва Шупет Лагерфелд. Бирманската котка на топдизайнера е звездата на календара на Opel Corsa за 2015 г. “Рецептата „Супер модел върху кола“ започна все повече да става отегчителна. Карл Лагерфелд откри нов и свеж подход към случая,” отбеляза шефът на маркетинга на Opel Тина Мюлер.

Лагерфелд последва устрема на Шупет към новата Corsa в едно парижко студио. Неговата камера улови четирикраката звезда, която има 42,000 почитатели в Twitter и лъчезарни сини очи, опознаващи всеки детайл на новия Opel. Независимо дали с кадифени лапи върху волана, скачайки от предния капак или с кратка почивка в детската седалка, известният фотограф и неговият модел показаха, че новата Corsa е не само с първокласен дизайн, но много просторна и с високо качество.

“Шупет свърши голяма  работа –точно каквото бих очаквал от една звезда. Тя беше спокойна независимо дали беше зад волана или на покрива на автомобила на Opel. Тя въобще не беше напрегната. Обаче след като приключихме спа дванадесет часа,” сподели Лагерфелд.

Симките за календара на Corsa, направени от Карл Лагерфелд, ще бъдат представени на вернисаж в началото на следващата година. Предишният календар на Opel, създаден в сътрудничество с Браян Адамс, бе концентриран върху Opel ADAM.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР