Впечатли завинаги с новото Lipfinity

Бестселърът на Max Factor сега е с по-прецизен апликатор, нова палитра нюанси и опаковка

29 March 2014

Модните тенденции са преходни, но класиката устоява теста на времето. Lipfinity на Max Factor е първото дълготрайно червило с уникална технология и двустепенна система на нанасяне. От лансирането си през 2000 година досега то се утвърди като истински бестселър на Max Factor. Сега Lipfinity изкушава дамите с нов още по-прецизен апликатор, нова завладяваща палитра нюанси и нова опаковка. От април новото Lipfinity вече е на българския пазар.

Каква е технологията на Lipfinity?

Във формулата се съдържа революционен комплекс от съставки – Permatone, който осигурява дълготраен цвят (до 24ч.), като нежно съединява цветовите пигменти с устните. Благодарение на тази технология цветната основа на червилото е абсолютно несъвместима с вода, хранителни мазнини или изпотяване, защото има различни параметри на разтворимост. Цветът издържа цял ден - от нанасянето сутринта, след кафето, обяда, следобедния чай и… дори след дълга целувка. Благодарение на специален свързващ полимер в комплекса Permatone, Lipfinity не оставя следи. Така очаровате околните с цвета на усмивката си, а не със следите от целувката си!

Как да използвате Lipfinity?

Дълготрайното червило Lipfinity е истинска модна икона в аксесоарите за устни, защото бе първото, което изненада дамите с двустепенна система на нанасяне. Първата стъпка е основа от наситен дълготраен цвят. Тя се нанася изключително лесно с новия прецизен апликатор на четката и благодарение на летливите масла във формулата изсъхва за секунди. След като веднъж нанесете цветната основа на устните си, не е нужно да поправяте цвета през деня. Втората стъпка е хидратиращ блясък, който може да се нанася многократно върху устните в продължение на целия ден.

9 КОМЕНТАРА
9
димитрова
13 April 2014, 09:24

Първото дълготрайно червила на Макс Фактор е от 2000 година.

8
Ръчно Изработени Неща
05 April 2014, 20:53

2000г.

7
todorina
05 April 2014, 14:12

2000 godina

6
Илка Георгиева
05 April 2014, 12:12

през 2000 и е прекрасно

Още коментари
ТВОЯТ КОМЕНТАР