my choice

Сред разнообразието от изкушения става все по-трудно да избереш къде да прекараш свободното време и как да откриеш нови места, които да съживят сетивата ти и да те изпълнят с наслада. Понякога търсиш радостта от красивото, друг път - разглезване на вкуса, или удоволствието да отгатнат желанията ти, преди да ги кажеш на глас.

24 April 2008

 

Сред разнообразието от изкушения става все по-трудно да избереш къде да прекараш свободното време и как да откриеш нови места, които да съживят сетивата ти и да те изпълнят с наслада. Понякога търсиш радостта от красивото, друг път - разглезване на вкуса, или удоволствието да отгатнат желанията ти, преди да ги кажеш на глас. Ресторант MyChoice в SkyWay хотел в Симеоново съчетава всичко в едно, за да предложи гурме бягство далече от шумния град. В спокойна среда, в която не само ястията, но и панорамната гледка към София, носят различния вид преживяване.


В менюто тук е застъпена европейската класика, сред която бих откроила телешкото по бургундски например с бекон, гъби и малки лукчета, чийто вкус се разгръща чудесно с едно добро мерло на Santa Sara или от морските деликатеси - октоподът на скара, който просто „иска да пие“ изстуден по правилата совиньон блан на Edoardo Miroglio. Най-предпочитаните и обичани български гозби също са част от изкушенията в MyChoice. Разнообразието е голямо, така че не се учудвайте, ако главният готвач Васил Апостолов ви изненада приятно както с крем „Брюле“ по оригинална италианска рецепта, така и с домашната торта с цедено кисело мляко от „рецептурника на баба“.


Визията на ястията допълва усещането за лекия и изискан стил, който носи и атмосферата в ресторанта. В интериора пастелните нюанси на бледо лилаво кореспондират смело с мебелите във венге и цветните аранжировки, които визуално оформят сепаретата. Новата V.I.P. зала ще предлага на гостите затворена интимна среда, подходяща както за делови обяд, така и за романтична вечеря.


През топлите дни добре поддържаната градина с басейна е красив декор за коктейлни тържества, а барбекюто събира ценителите на крехките стекове и ребърцата на скара.

Казват, че животът не е нищо друго, освен поредицата от избори, които правим. За уикендите с приятели, за релакс и гурме удоволствие и за да гледам „отвисоко“ на София с всекидневния стрес, аз направих MyChoice (от англ. моят избор).


Aдрес: София, бул. Симеоновско шосе 166 А, тел. за резервации: 8192 188, 8192 100



ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР