твърди, че е бисексуална

Напоследък сред холивудските личности са на мода две неща: да си бременна и да си би. След бисексуалните разкрития на Линдзи Лоан и Фърги, сега и Кайли Миноуг сподели, че си пада по жени. 41-годишната певица има връзка с доста по-младия испански топ модел Андрес Веленкосо. Това обаче не и пречи да признава: „Сексуалните ми виждания са широки, за част от мен е естествено да съблазнява”.

Валентина Антонова 21 January 2010

Напоследък сред холивудските личности са на мода две неща: да си бременна и да си би. След бисексуалните разкрития на Линдзи Лоан и Фърги, сега и Кайли Миноуг сподели, че си пада по жени.
41-годишната певица има връзка с доста по-младия испански топ модел Андрес Веленкосо. Това обаче не и пречи да признава: „Сексуалните ми виждания са широки, за част от мен е естествено да съблазнява”.

 

Звездата разказва за слабостта си към бисексуалната актриса Талула Бенкхед, заради която би преминала границата. „Тя беше впечатляваща и екзотична. Иска ми се да бъда олицетворение на новата Талула”.
Въпреки че беше обявена за най-голямата гей икона на всички времена, Кайли споделя че никога до сега не е имала връзка с жена. 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР