Бойкот на извънземните продавачки

Извънземните са сред нас и са по-зли от всякога.

28 February 2012

Извънземните са сред нас и са по-зли от всякога. Маскирали са се като продавачки, но не успяха да ме заблудят. Ето какво показа сканирането на магазини в централната част на София вчера.

Магазин номер 1. На „Стамболийски“. Под предлог, че продават готини немски обувки с антишокови подметки и кожени аксесоари, там са се позиционирали две извънземни същества. След като ги помолих да ми покажат трети чифти ръкавици, съществата проявиха истинската си същност. Едното или едната (не знам дали извънземните имат изобщо пол) престана да ми отговаря, а другото се опита да нахлузи на главата ми някаква суперстягаща барета като в същото време ми обясняваше, че не може да не се чувствам удобно с нея и че веднага трябва да си я купя, а не да ходя с плетена шапка, пфу! Попитах ги дали една нелоша синя чанта е от естествена кожа. Вие как мислите?, отвърна съществото, което все още говореше човешки език (реторичните въпроси са много характерни за извънземното общуване – б. а.). И това при положение, че в магазина освен мен имаше точно 0 клиенти. Ще се съгласите, че само извънземен разум може да обясни подобно поведение. На излизане с цел да ги умилостивя, за да не ме отвлекат за изследвания на кораба си, им казах „довиждане“. Не чух отговор, а само пиукане – вероятно съществата злословеха по мой адрес на техния си език.

Магазин номер 2. На „Раковски“. Чанти. Продаващото ги същество беше по-коварно, защото се опитваше да изглежда любезно. Отговори на всичките ми два въпроса. Извънземната му същност обаче лъсна на излизане, когато му казах „довиждане“, а то вместо да отвърне по традиционен землянски начин с „довиждане“, каза: „Е, нищо, нищо!“. И това само защото не бях купила някоя от суперскъпите чанти в магазина, чиито цени явно бяха предназначени да подпомогнат извънземната им икономика и евентуално превъоръжаване с цел окончателно превземане на Земята!

Магазин номер 3. Тук обединявам множество магазини, обслужвани от извънземни, които нито отговарят, когато на влизане кажеш „добър ден“, нито казват неща като „благодаря“, а когато им поискаш някой пуловер от високия рафт, те ти казват: „много е скъп“.

Мисля, приятели, че е време да се опълчим на извънземната опасност, която се е окопала в магазините. Като начало можем да се снабдим със стикери, които да лепим на витрините на магазини с извънземни. После можем да подхванем и извънземните, които паркират колите си по очевидно НЕчовешки начин по средата на тротоарите и т. н. Впрочем тази инициатива ще има поощрителен ефект и за онези продавачки, които продължават да бранят честта на Човечеството, да спазват правилата за добро поведение и любов към ближния, дори когато подбудите им са чисто търговски. В това лошо няма.

Ако имате предложения как да противодействаме на подлите извънземни, най-човешки ви моля да ги споделите!

ВИЖ КОМЕНТАРИ
ТВОЯТ КОМЕНТАР