Бали: ретрит

Един нов свят ще се разкрие пред вас, а резултатът ще бъде баланс на емоциите и една нова посока, в която ще тръгне животът ви.

20 October 2013

Как: с ретрит, откъсване от ежедневния стрес, с усвояване на духовни практики и йога
Къде: на остров Бали, Индонезия
Кога: 13.11.2013 – 26.11.2013
Кой го организира: гуру Йоги Тан и Према Сагар


Гуру Йоги Тан, уважаван Йоги и енергиен лечител и Према Сагар са две имена, които за много българи, посетили организираните от тях ретрити на остров Бали, се асоциират с личностна и духовна промяна, с откриване на цял един нов свят на хармония, пречистване на духа и тялото, усвояване на ценни практики за справяне със стреса. Това споделят много от участниците в предишните ретрити на остров Бали, които можете да прочетете на http://www.raphaelholisticjewelry.com/.
Възторжените отзиви не пропускат и зашеметяващата красота на острова и неговите 1000 будистки храма, комфорта на хотела на самия бряг на Океана сред непокътната природа, в който се провежда ретритът, както и уникалната култура на Изтока, до която са имали възможност да се докоснат.
Ретритът* e начин човек да се откъсне от обичайната си среда на трафик, звънящи телефони и гневни, напрегнати хора. Да смени енергията на мястото, в което живее, да попътува към Себе си, да се обърне към Себе си, да помълчи със Себе си и да усети Душата си. Много често сме натикали тази наша Душа в едно тъмно и тясно кътче, а ретритът й дава възможност да излезе на светло, да се изпълни със светлина, спокойствие и хармония. Гуру Йоги Тан и Према Сагар ще помогнат на всеки в този процес. Със собствения си опит, с практиките, които Изтокът ни е завещал – медитации (от визуални до мотивиращи), минг чи йога, практиката мълчание, дискусии за духа и здравето и режим, коренно различен от този, на който сме свикнали. Режим, който уважава изискванията на тялото и го води към стабилно здраве. Храната на ретрита е вегетарианска, напълно достатъчна и вкусна.
Гуру Йоги Тан е автор на световно признат комплекс от леки йога упражнения, наречени минг чи йога, които балансират енергиите в тялото, комбинирани с дишане и концентрация. Движенията са лесни и плавни и са модифицирани древни китайски практики като чи гун и тай чи. Према Сагар, която в истинския смисъл на думата е един модерен лайф коуч* също води духовни практики и споделя своя личен опит, довел я от сърцето на динамичната бизнес Европа до острова, наречен „Там, където Боговете почиват”, където е сменила изцяло начина си на живот и своите ценности.
Ретритът е пътешествие към себе си. Един цял нов свят ще се разкрие пред вас, а резултатът ще бъде прилив на енергия и жизненост, ново осмисляне на ежедневните навици, баланс на емоциите и една нова посока, в която може да тръгне животът ви.
За повече информация и записване: www.bali-spiritual-retreat.com, тел. 0887663961 или в бутика за холистични бижута Рафаел на „Леге”10 в София

Речник
*Ретрит (или ритрийт) - временно оттегляне от материалния свят и посвещаване на духовни и физически практики
*Лайф коуч - буквално житейски треньор, човек, който посвещава развитието си на това да учи хората на начините за духовно и физическо развитие, които самият той е открил и практикува
ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР