Устни, облечени в Haute Couture от Dior

Кейт Мос и новата гама червила Dior Addict Extreme

Свобoда Сидерова 13 May 2012

Кой, ако не Кейт Мос, една истинска модна икона и незалязващ супермодел, може да наложи модата на червилото и да привлече вниманието към розовите нюанси, които отлично се съчетават с британския й „хладен” тен? Или на червеното, контрастиращо на черната очна линия? С външността си Кейт сякаш казва: аз съм над всякакви тенденции и експерименти. Тя умее да чувства красотата и да е винаги различна. Затова Dior избра  Кейт Мос за лице и на Dior Addict Extreme. Кои са учителите й в грима, какъв цвят е първото й червило, по колко пъти на ден го сменя и още куп интересни неща за нея ще научите от ексклузивното интервю, което поместваме отделно.

Миналата година Dior революционизира грима с Dior Addict, палитра от 44 блестящи цвята, абсолютен рекорд. През 2012 г. експлозията продължава с Dior Addict Extreme- изключително трайни, по-наситени, но сияещи нюанси, дръзка и изтънчена цветова палитра и нова опаковка с цвят на нощ, сияеща с милиарди звезди. Накратко, изкушение от екстремна величина. В сърцето на текстурата с мокър ефект е ексклузивен микс от 4 восъка за изключителен завършек, комфорт и блясък.
Придаващи обем хиалуронови сфери „обличат“ устните в дръзка усмивка. 12-те цвята оформят гардероб за устни, разделен на 4 стила:
Incognito или точна доза изтънченост в бежово 
Lucky или крещяща дързост в розово
Riviera или круизен стил в кораловочервено
Plaza или красноречива каризма в наситеносливово



КЕЙТ МОС: Чувствам се свързана с историята и духа на Dior
Интервюто е осигурено с любезното съдействие на фирма „Нотос“, официален представител на Dior за България

Какъв грим избрахте за сватбата си? Шарлот Тилбъри ме гримира и с нея се спряхме на естествен грим. Не исках да прекалявам и да се крия с маска от силен грим.
Научихте ли някакви тайни трикове от гримьорите? Пат Макграт ми показа как да слагам сенките за модните фотосесии, Дик Пейдж  - как да махам излишното червило с пръсти и как да го полагам на скулите за моментален блясък.
Без кой продукт грим не можете? Черен въглен за очи, основен за създаването на класически опушен грим.
Как поддържате кожата си здрава и красива? Пия много вода, използвам добър хидратант и висок слънчев фактор.
Имате ли чувството, че по-малкото е по-добре, когато се отнася за красотата? Да, определено. През деня използвам семпъл грим, а вечер подчертавам повече или очите, или устните, но никога и двете заедно. Гримът трябва да подчертава естествените черти.
Имате ли спомен за червилото от тийнейджърските ви години? Блестящ лилав цвят, който всички носехме!
Какво е задължително за едно червило? Да е с естествен финиш, да е дълготрайно и хидратиращо, с добра палитра от цветове.
По колко пъти на ден сменяте цвета на червилото? Зависи от това какво правя и къде ще бъда.
Как се грижите за устните, след като свалите червилото?  Винаги ги хидратирам и слагам балсам.
Кои цветове червило предпочитате за различни моменти от живота си? За събитие на червения килим – Red Carpet от колекцията Dior Addict. За среща в петък – Blush (Dior Addict). За пътуване до Париж– яркорозово като Plaza (Dior Addict Extrеme). За вечерен рок концерт– Rock n Roll (Dior Addict), а за вечер с приятелки – светлобежово като Incognito (Dior Addict Extrеme).
Според вас кое е различното в грима Dior? Освен високото качество и красивата опаковка, невероятният избор на цветове – има за всеки по нещо. Използвайки Lucky, един от любимите модели на Christian Dior, или Riviera, неговата любима дестинация за почивка, се чувствам свързана с историята на Dior.
Опишете духа на червилата Dior Addict с една дума. Очарователни.
Новата колекция Dior Addict Extreme подхожда ли на вашия персонален  стил? Мога да открия всичките си любими цветове в тази колекция, в нея има още по-силни цветове и блясък.
Кой е вашият любим цвят? Lucky ми е любим засега, защото е секси, светъл и лесен за носене.
Кои са били или са в момента вашите модни икони? Моите две музи са Анита Паленберт и Джули Кристи. Те са красиви и силни жени, бяха и все още са стилни икони, те са уникални.
Къде според вас в Париж е най-приятно за вечеря или за по едно кафе например? Аз обичам „Риц“, за обед - L’Avenue, за вечеря - Brasserie Lipp.
Кои са трите неща, без които не можете на път? Мобилният телефон, кашмиреният шал и кредитната карта.
Как релаксирате? В провинцията с дъщеря ми и съпруга ми. За мен най-важни са семейството и любовта.
ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР