Славка от “Пълна промяна”

Не съжалявам нито за миг, че си направих пластични корекции

Мариана Антонова 28 April 2011

Не съжалявам нито за миг, че си направих пластични корекции

Славка от Сливен е една от участничките в риалити шоуто на Нова телевизия “Пълна промяна”, което се излъчи преди 4 години. За всички наши читателки, които искат да си направят различни корекции, но се страхуват, че те са нетрайни, скъпи за поддържане и може да им създадат здравословни проблеми, Славка сподели личния си опит.

“Винаги съм искала да изглеждам добре, защото само така мога да се чувствам добре. Затова спортувам редовно и тялото ми е в перфектна форма. Дори и сега, след като съм родила 2 деца, нямам грам тлъстини и не знам какво е целулит. Проблемите започнаха още след първото раждане. И те не дойдоха от тялото, а от лицето. Стана по-слабо, по-изпито, бузите и очите ми хлътнаха, кожата се отпусна, очертаха се бръчки около устата и между очите. След второто раждане лицето ми се състари още повече. Може би защото направих няколко ударни отслабвания от по 15 дни, в които карах само на кафе и на вода и свалях по 5 кг. Освен това от хубавия ми бюст не остана почти нищо. Спихна се и увисна. Зъбите ми също бяха в плачевно състояние, просто се ронеха в устата ми. Като добавя и 4,5 диоптъра далекогледство, можете да си представите как съм изглеждала. 
Големият удар дойде, когато започнаха да ми дават повече години. В гръб изглеждах като момиче. В лице - като зряла жена. Станах свита и притеснителна. Не смеех за нищо да си кажа мнението, нито да поискам от някого услуга. Нямах проблеми с мъжа ми, той пак си ме обичаше, но аз повече не можех да се понасям и денонощно мислех какво да направя, за да си върна лицето и самочувствието.
И точно тогава чух за шоуто “Пълна промяна”. Подадох документи, отидох на двата кастинга и зачаках. Молех се да ме изберат, защото видях възможност ей така, с един удар да оправя всичко. Когато съвсем се бях отказала да се надявам, дойдоха и ме взеха от къщи. Явно съм била резерва, някой се е отказал и това е бил моят шанс. Другият ми късмет беше, че д-р Ильо Стоянов избра да работи върху лицето ми. Нито за минута не съм се съмнявала, че и другите пластични хирурзи са отлични професионалисти, но аз  повярвах на моя лекар и спокойно се оставих в ръцете му. Заедно уточнихме кои от нещата, които искам да ми направи, са подходящи за мен. В общи линии д-р Стоянов ми направи всичко, което поисках. Убеди ме само, че нямам нужда от по-плътни устни, защото моите са хубави, каквито са. Приех решението му.
Промените станаха в две операции. На първата д-р Стоянов ми направи фейс- и браулифтинг, за да опъне кожата на челото и на останалата част на лицето ми. Вкара малко мастна тъкан от двете страни на носа, където лицето ми беше хлътнало, и при бръчките между очите - при мен те бяха не една, а три. Премахна сенките около очите ми и падналите клепачи с горна и долна блефаропластика. На втората операция коригира бюста, като ми постави подмускулно импланти от 350 кубика, и изтъни върха на носа ми с ринопластика. Не беше лесно. Когато се събуждах след операциите, болеше. Особено лицето. Цялото беше увито в марли и непрекъснато си мислех, че ухото ми е прегънато, а то там имало шевове. Дискомфортът беше голям, но само за няколко дни. Стисках зъби и си представях колко ще ми е хубаво после с новото ми лице.
И наистина ми е хубаво. То е като скачените съдове. Изглеждам много добре,  заради това се чувствам много добре, заради това станах по-уверена в себе си. Работата ми на търговски представител е такава, че всеки ден контактувам с много хора. Прави ми впечатление, че след корекциите са доста по-позитивно настроени към мен, радват се, като ме видят, обичат да разговаряме. От друга страна, заради добрия ми външен вид и аз станах по-позитивна и по-добра. 
Ето виж, нямам никакви белези - нито зад ушите, където съм рязана заради фейслифтинга, нито под гърдите, откъдето докторът вкара имплантите. Бюстът ми седи съвсем естествено. Между другото точно такива бяха гърдите ми преди ражданията. И да, ползваме ги активно с мъжа ми, не ги пазя като нещо чупливо. Плюс това ги усещам като истински. Изобщо всичките си придобивки усещам като истински. Все едно никога не съм изглеждала различно.” 
ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР