Шест жени търсят своя мъж

Хипарката, лолитката, сутрешната красавица, модната икона, строгата господарка в офиса и сексбогинята - коя е вашата жена

06 April 2011

СУТРЕШНА КРАСАВИЦА, риза Playlife

Наясно сме, че мъжете преди всичко се интересуват от душата и вътрешния мир на една жена. Въобще не се съмняваме, че най-важни за тях са излъчването, усмивката, интелектът, чувството ни за хумор, аурата, третото ни око, глезенът и малкият пръст на левия ни крак. За всеки случай обаче намерихме за добре да се поинтересуваме, ако случайно някой мъж, след като е регистрирал всичките ни добродетели и така нататък, реши да погледне и тялото ни, как би било добре да го облечем това тяло, така че този мъж да спре да мисли за глупости, а да се съсредоточи върху същественото. А същественото – нали така, мили дами – в мъжко-женските отношения, откакто свят светува, е само едно - СЕКСЪТ. Коя от нас иска да бъде нещо повече от обект на непреодолимо и главозамайващо мъжко желание? Простичко казано: Ние искаме да бъдем секси за тях и ги попитахме как точно да стане това. Петима мъже с различни професии на възраст от 25 до 50 години избраха „своята жена“ от шестте, които им предложихме – хипарката, лолитката, сутрешната красавица, модната икона, строгата господарка в офиса и сексбогинята. Сами си направете изводите.

Ники Кънчев, тв водещ
От шестте превъплъщения на дамата най-секси за мен е типът “Сутрешна красавица”. Заради спокойствието на излъчването и фигурата и увереността на стойката. Но честно казано, тази небрежност ми е на ръба, посоката оттук е към “Модна икона”. Защото е хубаво една дама да е небрежна у дома и когато е сред приятели, но винаги с прическа, добре подбрани комбинации от дрехи. Да не говорим за партита и празненства, където тоалетът трябва да е мислен дълго.
Хипи модата ме отмина още преди 15 години, когато ми беше любима като контрапункт на доста лицемерната народна поговорка “По дрехите посрещат, по ума изпращат”. Сега обаче не мога да се впечатля от жена, облечена по този начин. Още повече че вече всеки се старае да си създаде най-бърза и цялостна преценка за теб и бих казал, че днес и те посрещат по ума.

Йордан Марков, супервайзър специални ефекти
Жената в офис облекло – не, категорично. Директно я свързвам със секс на работното място, а това води до много и големи проблеми. „сутрешната“ мацка – също не. Много е банална. Ако се събудя до такава жена, ще реша, че съм попаднал в реклама на кафе. Жената-вамп или сексбогинята – не си падам по доминантен тип жени. Държа аз да съм мъжът и да казвам кога и по колко пъти. От друга страна, не съм някакъв супермъж, за когото е предизвикателство да подчини такава жена, нито пък съм някакъв, който предпочита да го доминират. Тази жена не е за мен.
Най-голямото предизвикателство за мен е ултрафешън мацката. Тя се отличава, но не по баналния начин. От опит знам, че такава жена наистина може да е много интересна. Хипи мадамата е най-секси, ако става въпрос за секс за една нощ. Тя е по-непретенциозна от фешън иконата, по-достъпна е също така. Освен това – пак от опит знам – с нея не се притесняваш от всякакви неща, за които обикновено мъжете се притесняваме – моят ли е най-голям и така нататък. И също така с нея можеш да опиташ всичко. Тройки, алтернативни сексове, можеш да осъществиш всичките си момчешки фантазии. Тя е много освобождаваща.

Стефан Спасов, актьор и тв водещ
Аз бих избрал естествената жена, особено тази, която изглежда добре сутрин. Харесва ми, защото е истинска. Всеки друг образ е роля. Бизнес дамата е по-често мъжки тип жена. Опитва се да успява с мъжки средства. Жената тип Лолита е изцяло зависима от мъжа. Иска да е негова кукла. Жената – жертва на модата, като я погледнеш след време на снимка, изглежда смешна, защото модата е преходна. А ролята на еротична стръв е тъпа, защото еротичното излъчване си отива с годините. Женствеността, която ценя и е секси за мен, е свързана с мекота, разбиране, топлина, без тези качества да означават слабост. Жената може да бъде кротка, но силна, да има позиция, но да я отстоява по женски. Харесвам жените, които са естествени и се стремят да изглеждат добре, жените, които спортуват умерено и се грижат за себе си. И жените, които имат добра връзка със себе си. И мисля, че не сме мъжете тези, които избират. Мисля, че избирате вие, жените.

Кристо, поп изпълнител
Образът на “Сутрешната красавица” е най-секси за мен. Винаги съм смятал, че контрастът в един човек го прави интересен. Една жена, изпълнена с противоречия, винаги ме е карала да искам да я опозная, защото тази противоречивост придава дълбочина на характера. Най-сексапилно излъчване за мен имат жените със силно изразен характер. Небрежното в това момиче е в контраст с нейната женственост и красота. Издава артистичност (което е много секси) и най-вече изглежда естествено, неподправено. Живеем в света на изкуствените гърди, устни, зъби и т.н. и естественото вече е на изчезване, което го прави още по-ценно и секси.


Слави Бинев, евродепутат
Жените са като музиката. Всяко време и настроение искат своята жена и своята музика. Аз лично предпочитам жената да може да изиграе всякакви типажи, че и други, които не са засегнати в това проучване, но те да бъдат във вярното време, разбира се, в синхрон с моето настроение, както и в унисон с обстановката. При това смятам, че стилът е допълнение. За мен винаги е била важна Жената, т. е. как изглежда и от коя порода е самата тя. Казват, че достойните хора са родени да изследват нещата, а това означава отстраняване на опаковката и навлизане дълбоко, дълбоко... до душата на жената (ако има такава).
В конкретния случай като че ли образът на „фаталната” жена най-добре подчертава и тялото, и визията, и характера на жената или просто кореспондира с моето настроение в момента. А и с политическата обстановка, ха-ха...
ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР