Вакуум скулптира тялото

Алтернативни методи

17 November 2010

Михаил Желязков,
Мастер Hypoxi терапевт за България,
Hypoxi център, София, ж.к. Иван Вазов, ул.”Ярослав Вешин” бл.41, тел.: 02/ 480 44 77, 088 968 00 24, www.hypoxibg.net


С какво Hypoxi се различава от познатите методи за отслабване?

Hypoxi е естествената алтернатива на пластичната хирургия, само с нея можеш да измъкнеш мастни клетки от недостъпните места като корема, бедрата и ханша.

Как точно се „измъкват” мастните клетки?

Има десетки вакуумни терапии, но те са пасивни. При Hypoxi  включваме лека аеробна тренировка – въртене на велоeргометър в продължение на 30-40 минути или ходене по пътечка с умерено темпо. Костюмите, с които се тренира, са от неопрен с барокамерки, които редуват вакуум и компресия (налягане). Когато засмукват, те активират артериалното кръвообращение, а по време на натиск ускоряват венозния отток. Така има насищане с кислород на тъканите и в същото време крайните продукти от окисляването на мазнините по-лесно се транспортират чрез кръвта.

Трябва ли да гладуваме?

Трябва да се храните 3 до 5 пъти на ден, спазвайки специален хранителен режим. Въглехидрати в умерени количества могат да се приемат до обед или 1 до 4 часа преди Hypoxi терапията. След процедурата, както и в дните без процедури, следобед и вечер е добре да се избягват храни, богати на въглехидрати и мазнини.

Колко трае ефектът от Hypoxi терапията?

Методът е напълно естествен, не стресира организма и затова ефектът продължава и след терапията. Няма йо-йо ефект. Ако спазвате здравословния хранителен режим и елементарна физическа активност, ефектът е постоянен. Ако имате класическа женска крушовидна структура, след много тренировки във фитнес залата тя ще си остане. С Hypoxi по естествен начин мазнините се разграждат от зоните, където е необходимо.

Изморителна ли е тренировката?

Натоварването е умерено. По време на процедурите можете да учите чужд език със слушалки, да гледате телевизия, да си пуснете любим филм, да работите на лаптоп, да четете.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР