Клъцни-срежи

Ейми Уайнхаус представи първото си сътрудничество с марката Фред Пери. Британската певеца разкрива една женствена част на линията - като докосване на ретро-шик и спортния дух.

Лиляна Гергишанова 03 November 2010


Ейми Уайнхаус представи първото си сътрудничество с марката Фред Пери. Британската певеца разкрива една женствена част на линията - като докосване на ретро-шик и спортния дух. Ейми е била вдъхновена от собственият си гардероб, в който връхлита нео носталгия към 50-те, оставяйки вярна на естетиката на марката. Поли тип молив, колани, рокли и памучен плат на райета в нюанси на розово, сиво и черно.

Управляващият  директор на Фред Пери, заяви: "Ейми има уникално чувство за стил, което оказва голямо влияние на нашата марка. Тя е наш лоялен фен и затова беше толкова подходяща за това сътрудничество. Той твърди, че въпреки скандалния си имидж, Ейми се е заела доста сериозно с този проект. „Имахме няколко срещи за дизайна и тя през цялото време участваше с предложения за платовете, принтовете, цветовете и всички останали детайли. Дрехите определено носят почерка на Уайнхаус.“
ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР