Майкъл Джексън с втори незаконен син?

Донте Уилямс Джексън, момче на 18, отглеждан от дете в семейство Джексън, може да е втори незаконен син на покойния Крал на попа, пише в. "Сън". Близки до фамилията твърдят, че Донте е плод на кратка връзка между Джако и мистериозна жена през 90-те години. 

18 July 2010

Донте Уилямс Джексън, момче на 18, отглеждан от дете в семейство Джексън, може да е втори незаконен син на покойния Крал на попа, пише в. "Сън". Близки до фамилията твърдят, че Донте е плод на кратка връзка между Джако и мистериозна жена през 90-те години. Сега момчето живее с 80-годишната майка на Майкъл Джексън - Катрин.


През по-голямата част от живота му за него се е грижила Алехандра Оазиаза, която има четири деца от Ранди и Джърмейн, двама от братята на Джако. Първоначално се е смятало, че тя е родила Донте от Ранди, който по-късно напуска заради другия брат на поп певеца – Джърмейн. Оказва се обаче, че 18-годишното момче не може да е биологично дете на Алехандра, тъй като е роден само осем месеца след едно от другите й деца.


Кралят на попа има три деца, които е признал официално - Принс Майкъл, Парис и Бланкет. Освен тях се смята, че Джако е имал и друг незаконен син - 26-годишен танцьор на име Омер Бахти.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР