Must have на сезона

Емил Христов 15 April 2009

Има един задължителен минимум от дрехи и аксесоари, които трябва да набавим в началото на всеки сезон, за да можем с чиста съвест да заявим пред себе си и всички останали, че сме в крак с тенденциите.

1. Цветните ръкавици са елемент, който внася колорит и поставя акцент на всяка визия. Макар трендът да изисква от нас през тази зима аксесоарите да повтарят в нюанси гамата на облеклото, именно ръкавиците ни дават свобода да експериментираме и да заложим на нещо по-нестандартно.

2. Класическата оксфордска обувка изживява ренесанс, интерпретирана от дизайнерите като елемент както от формалния дрес код, така и като аксесоар за ежедневието. Акцентът при нея е токът, чиято височина е шеметна!

3. Дизайнерите превърнаха тази есен в сезона на пернатите. Перата присъстват като елемент при почти всички популярни имена, като достигат пик при Giles и Louis Vuitton. В колекцията на Prada те присъстват само като намек и са синтетични.

4. Влияния от милитъри стила традиционно се появяват всяка година. През този сезон те се наблюдават предимно във връхното облекло и най-вече - в пелерината, която е един от задължителни елементи.

5. Като заговорихме за диско влияние, един от задължителните аксесоари през този сезон е малката чанта-плик, която вече напуска приоритетното си коктейлно приложение и се появява навсякъде в ежедневието.

6. Непростимо е вече да вадите мобилния от чантата, за да сте в крак с времето. Класическият като форма, но свръхлуксозен часовник като този на Chanel е абсолютен must have!

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР