Музиката през юни

QUEEN SINGLES COLLECTION Vol. 3 Вирджиния рекърдс Тази колекция е наистина ценна за тези, които харесват “Куин“. Тя е третото предпоследно издание от уникалната поредица CD-та със сингли на групата с редки миксове, обложки, тракове, неизлизали в албуми, изпълнявани на лайф, както и с издавани само на определени територии парчета

03 June 2010


АЛБУМИ



QUEEN SINGLES COLLECTION Vol. 3
Вирджиния рекърдс Тази колекция е наистина ценна за тези, които харесват “Куин“. Тя е третото предпоследно издание от уникалната поредица CD-та със сингли на групата с редки миксове, обложки, тракове, неизлизали в албуми, изпълнявани на лайф, както и с издавани само на определени територии парчета. Обхваща 1984-1989 г. – финални и триумфиращи за „Куин”. Тогава е концертът им Rock in Rio пред 300 000 фенове, саундтракът към „Шотландски боец” и албумите A Kind of Magic и The Miracle.

SEX AND THE CITY 2 Вирджиния рекърдс
И да не сте почитател на „Сексът и градът“, този саундтрак си заслужава заради Алиша Кийс, Дженифър Хъдзън, Леона Люис, Дидо, Синди Лопър... и голямата Лайза Минели. А феновете на култовия сериал могат да се насладят и на кавъра на парчето на Хелън Реди I Am Woman, изпято от „великолепната четворка“ актриси в главните роли.

TONI BRAXTON PULSE
Орфей Мюзик
Шестият студиен албум на една от най-добрите соул певици на 90-те след няколкогодишното й отсъствие - по-бавен, по-чувствен и посветен на любовта в олд скуул аренби балади и модерен денс поп.






И ОЩЕ
Взимайте отпуска през юни! Очаква ни взрив от музикални удоволствия!


1. 06.
в зала „Универсиада” – кралете на лаунджа Thievery Corporation
3. 06. в НДК – музикантът легенда Боб Дилън
13. 06. на стадион „Локомотив” – сър Елтън Джон
19. 06. в парк на летище София, терминал 2 – култовото френско трио Gothan Project
20. 06. парк на летище София, терминал 2 – британската трип-хоп група Morcheeba, страхотна музика!
22-23.06. на стадион „В. Левски“ – фестивалът Sonisphere с Mettalica, Slayer, Megadeth, Rammstein, Manowar, Alice In Chains... – ще бъде много шумно в София!
29.06. в зала 1, НДК – Филип Киркоров
ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР