Комикс цивилизация

Не мога да преценя коя американска дама ми е по-интересна! Госпожа Симпсън или Хилари Клинтън. И на двете им е трудно да оцеляват с такива нелепи типове около тях.

Лиляна Гергишанова 25 February 2009

The Simpsons влез в роля

През цялото време, докато правят пакости, са сериозни и имат проблеми с наднорменото тегло. Единствената разлика е, че при кандидат президентката има повече анимационни моменти, но не са смешни. А, да, и прическите им също. Като стил на обличане обаче много се дублират. Скромно, монохромно и герданче за акцент - абсолютният must have за континента. Все пак госпожа Симпсън е традиционната американска домакиня, с което резултатът в нейна полза се удвоява. А Хилари не се справи с това предизвикателство, което доведе до решението й да започне някаква работа.

чанта Francesco Biasia от магазин Purple
обувки Escada Sport
детски обувки Diesel kids от магазин Galleria Scandal
диадема Pepe Jeans от магазини Dresscode
гердани от магазин Joli
медальон Swarovski колекционерска
фигурка от магазин Carousel

Бъди котка

Ако Жената котка беше твоя колежка, щеше да настъпи Адът. Има седем живота и ти предстоят седем кръга изпитания. Капачетата на обувките й никога не падат, няма червило по зъбите и се смее гръмко. Никога не си я виждала да яде, само да прехапва устни. Понякога се спира пред твоето бюро и се завърта около теб – лукаво. Този номер, с котешкото присвиване на окото, го прави Ирен Онтева, за да й напълнят поршето с бензин. Но явно невинаги се получава, защото все дреме омаломощено на “Шишман”. Не знаеш къде Жената котка крие лаченото си костюмче - под дрехите или в пликче на Пикадили, но със сигурност е хищница. Затова многократно се опитваш да я унищожиш чрез директора по човешки ресурси. Но на другия ден пак чуваш бодрото и неизтребимо потракването на обувките й. Aко Жената котка е твоя колежка, тя няма да е любовница на никого, защото вкусът на вкиснато мляко се надушва отдалече. Ако Жената котка е твоя колежка, ти със сигурност ще си Жената доберман.

корсет La Perla Black Label от магазин La Perla
колан и чанта Versace
очила маска Luelle от магазин AIMS-G Celebrity
фиби La Perla Black Label от магазин La Perla
обувки Bagatt парфюм Acqua Di Parma от магазин Kult Shop
червило Chanel Rouge Allure

Lara Croft приключението продължава

Отново офис ситуация! Там, където прекарваме най-голяма част от деня си, без да броим стоенето в сайта на Коцето Калки. Оглеждаш се и пак ти се набива в очи снимката на Анджелина Джоли до семейния портрет на любимия ти директор „Човешки ресурси“. Женицата е хванала здраво пистолети и спасява Законите на Мърфи. Тя е толкова еманципирана, колкото и ти. Тя е толкова хигиенична, колкото и ти. Твърдят, че разликата между теб и героинята е в липсата на специални ефекти в Боливуд. Затваряш очи и си се представяш... Без целулит и мигрена, в спортно сафарено екипче и незапаряващи обувки, как спасяваш Коцето Калки. Хм! Или по-точно, с дълга вееща се плитка извършваш сложни каскади и компромиси, за да спасиш Хималаите от неуморните му песни. Той пее, ти плачеш, поемаш дъх и се бориш. Не, отказваш се, той е подготвен за бис.

чанта и ботуши Diesel от магазин Galleria Scandal
очила Francesco Biasia от магазин Purple
часовник Oris от магазин Kult Shop гривни G Star от магазин Fan Point портмоне Coccinelle от магазин Purple шапка G Star от магазин Fan Point колекционерска фигурка от магазин Carousel

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР