секси поглед на нещата

На подмятанията на колегите, че снощи е имало "земетресение", изчервена мънкаш, че тъмните кръгове са от недостатъчно спане.

Свобoда Сидерова 13 April 2009

Ще затвориш устата на доброжелателите като „забраниш" на очите да издават какво си правила миналата нощ. 3 начина как да го постигнеш.

Чувствам се по-млада, можеш да го видиш в очите ми

Това е посланието на терапията за околоочния контур Time Return Eye Contour на италианската марка DIBI, един от лидерите в борбата със стареенето. Благодарение на новото поколение анти-ейдж съставки деликатната зона започва да функционира както „преди 10 години". Специален комплекс, продукт на високи технологии, задвижва естествените процеси и активира синтеза на колаген с близо 300%. Уау.

В благородното дело му помага матрица от натурални съставки, сред които екстракт от хайвер, богат на аминокиселини и олигопептиди. Регенериращият серум, 5-минутният масаж по метода „биолифтинг" и безиглената мезотерапия с апарата LiftTech връщат еластичността на изхабените „пружинки" на кожата. Флуидът, маската и енергизиращата пяна „бетонират" резултата - 3D редукция на бръчките. За 40 минути околоочната зона е приведена в бойна готовност.

Абракадабра

Най-лесният начин да заличиш тъмните кръгове е коректорът. За разлика от фон дьо тена, той притежава далеч по-мощен камуфлажен ефект. Флуидният коректор Magic Concealer на Helena Rubinstein не само гарантира свеж и блестящ поглед, но и се грижи за кожата. Като с магическа пръчка екстрактът от лайка премахва белезите на умора и действа релаксиращо. Интересна е и текстурата. Водната емулсия (30% вода) с микромехурчета се плъзга лесно без да се напластява в неравностите.

Що се касае до нюанса, подходящ е „слонова кост" или жълтеникав. С пръсти или със специална четка, например Small Concealer Brush №8 на Chanel, нанеси малко от коректора във вътрешния ъгъл на окото и в сенчестия участък под него. Отнеми излишъка с тоалетна кърпичка. Мини още веднъж с четката и завърши с леки потупвания. Внимание: в никакъв случай не пудри кръговете под очите - ще ги направиш още по-забележими.

„Нокаутиране" на 7 от признаците за стареене

Oчите били огледало на душата. Ако забележиш фини линии, бръчки, отпускане, липса на еластичност, подпухване, тъмни кръгове и сухота, хващай се за работа. Лифтинг кремът Skin Caviar Luxe Eye Lift затвърждава репутацията на La Prairie като експерт в грижите за очите. 20-те години работа с една от най-действените съставки в козметологията - черния хайвер, си казват думата. Между другото марката отбелязва юбилея на колекцията The Caviar именно с въпросния продукт.

Резултатът от действието на крема - стягане (хайверен екстракт, кафяви водорасли, полимер от сладък бадем и пептиди), енергизиране и 24-часова хидратация, наистина е впечатляващ. Като добавим и ексклузивният клетъчен комплекс става ясно, защо в огледалото ти се усмихва младо момиче. Внимание: кремът може да се нанася и в зоната между веждите.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР