и боговете притаяват дъх...

Всички жени копнеят за очарователни мигли, защото знаят какво е въздействието им върху околните. Всяка от нас иска да има обемни и дълги мигли, защото това е сигурен начин да привлечем като с магнит погледите върху себе си. Вероятно повечето от нас са прибягвали до поставянето на изкуствени мигли, или до процедури за удължаване на ресниците.

14 April 2010

Всички жени копнеят за очарователни мигли, защото знаят какво е въздействието им върху околните.

 


Всяка от нас иска да има обемни и дълги мигли, защото това е сигурен начин да привлечем като с магнит погледите върху себе си. Вероятно повечето от нас са прибягвали до поставянето на изкуствени мигли, или до процедури за удължаване на ресниците. Все трудоемки процедури, които изискват допълнително време и средства, с които често не разполагаме.

 


Какво ще кажете, ако имате възможност да заместите тези сложни процедури със спирали за мигли, които имат същия ефект? Сега това е възможно, благодарение на уникалното дуо спирали на Max Factor – False Lash Effect и Lash Extension Effect.

 

 

 

 

False Lash Effect - най-обемната четка за най-обемните мигли
False Lash Effect  е спирала със забележителен ефект на изкуствени мигли, която ти дава възможност да удвоиш размера на собствените си мигли и да постигнеш съвършен обем. Това е възможно благодарение на перфектното съчетание от най-обемната четка, създавана някога от Max Factor, и иновативната формула на туша - Liquid Lash™. Четката разделя ресниците и разпределя туша равномерно - от основата им  до върха. Резултатът е поразителен - внушително количество изрядно разделени и подредени мигли с перфектен обем, които изглеждат напълно естествено.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lash Extension Effect - най-дългата четка за най-дългите мигли
Професионалните гримьори знаят, че най-голямо въздействие на погледа се постига чрез удължаване на миглите в ъглите на окото. Спиралата Lash Extension Effect e специално създадена, за да осигури ефект на професионално удължени мигли, като придава драматична дължина, дори на най-късите мигли в ъглите на окото. Революционната формула на туша – Liquid Lash Extension съдържа специални миниатюрни фибри за удължаване, които правят миглите гъвкави и запазват тяхната естествена красота. Най-дългата четка, създавана някога от Max Factor, е снабдена с повече от 450 фини силиконови власинки и с допълнителни каналчета, разположени на върха й. Благодарение на това тя обхваща всички ресници поотделно, удължава ги до съвършенство и не ги слепва.


 

 

 

 

 

 

Следвайте професионалния съвет на Слав – главен гримьор на Max Factor за България, за да направите миглите си очарователно красиви и изкусителни:

„Като професионален гримьор аз винаги се стремя да създам перфектна визия на модела, когото гримирам. Винаги завършвам грима на очите със спиралите False Lash Effect и Lash Extension Effect на Max Factor, защото ефектът, който те постигат, е наистина обезоръжаващ.  Всяка дама може да направи миглите си съвършени с помощта на тези две спирали.  Първо нанесете  False Lash Effect върху миглите на горния клепач, за да им придадете наистина внушителен обем. Като втора стъпка използвайте Lash Extension Effect  за ресниците на долния клепач и за удължаване на миглите в ъглите на окото.”



През месец Май двете спирали False Lash Effect и Lash Extension Effect ще бъдат на специална пролетна цена – с 20% намаление.


Участвайте в играта на EVA и Max Factor на http://eva.bg/journal/game

 


ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР